Cati caini credeti ca incap intr-o duba? ISI BAT JOC de animale! Iata ce au descoperit politistii in masinile unei firme din Botosani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:40

Incalecati unul peste celalalt si mai multe...nu! Asa erau transportati dintr-un oras in altul peste o suta de caini.

Mirati, politsitii au cerut explicatii. Firma de transport le-a bagat imediat sub nas niste acte! Si de aici au aparut si problemele! Asa-zisul contract de sponsorizare pe care l-au aratat autoritatilor nu era altceva decat o hartie fara valoare.

Cei care realizau transportul animalelor s-au incurcat pana si in destinatii. Ba au zis ca muta cainii de la Botosani la Constanta, ba invers.

Realitatea era de fapt foarte simpla.
Firma era angajata sa stranga toti cainii vagabonzi din Botosani. Ceea ce au si facut, numai ca de aici apar problemele.

Motivul transportului consta intr-o sponsorizare fictiva, pentru ca, in fapt, firma primea 25 de mii de lei pentru afacere. Prinsi cu mata in sac si cainii in duba, nu au stiut pe unde sa mai scoata camasa.

Intregul aranjament s-a descoperit din intamplare. Cand firma aduna cainii de pe strazile Botosaniului, un reprezntant al unei asociatii canine s-a interesat de soarta patrupedelor.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.