Câți copii are Arnold Schwarzenegger. Acesta are un fiu cu menajera sa

Author: Bianca Vidoi

Câți copii are Arnold Schwarzenegger

Sursa: Facebook Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger este un cunoscut actor, ce i-a uimit pe admiratori cu familia lui numeroasă, ce îl susține de fiecare dată când are nevoie.

Succesul său este unul răsunător, iar Arnold Schwarzenegger, a fost susținut de cei cinci copii ai lui pe parcursul întregii călătorii pe care acesta a parcurs-o pentru a avea o carieră de invidiat.

Citește și: Cunoscutul actor Dolph Lundgren a anunțat că suferă de o boală incurabilă. Doctorul l-a sunat personal să îi dea cumplita veste

Câți copii are Arnold Schwarzenegger

Arnold s-a căsătorit pentru prima dată cu Maria Shriver, în 1986, iar cei doi au avut împreună patru copii: Katherine Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger, Patrick Schwarzenegger și Christopher Schwarzenegger. Cuplul longeviv și-a crescut copiii până când s-au despărțit în anul 2011. Cei doi au decis că cel mai bine este să meargă pe drumuri diferite, însă în timpul divorțului s-a aflat că Arnold a avut un alt copil cu 14 ani mai devreme, pe nume Joseph Baena.

 

În timp ce această situație a creat unele suișuri și coborâșuri pentru faimoasa familie, cei cinci frați au format o conexiune pe care nimeni nu poate să o rupă. Primul copil pe care Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver l-au avut împreună a fost Katherine, în decembrie 1989. Actorul se mândrește cu aceasta, în anul 2012 absolvind Universitatea din California de Sud, fiind și ambasador al Societății Americane pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale. 

Fiica acestuia este cunoscută după ce s-a căsătorit cu Chris Pratt în iunie 2019, iar cei doi și-au format propria familie numeroasă, din care fac parte Lyla Maria Schwarzenegger Pratt și Jack Maria Schwarzenegger Pratt. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Al doilea copil al familiei este Christina Schwarzenegger, ce s-a născut în iulie 1991. Tânăra este și ea absolventă a Universității Georgetown, iar aceasta a urmat pasiunea părinților ei, după ce a produs un documentar alături de mama ei.

Doi ani mai târziu s-a născut și primul băiat al familiei, Patrick Schwarzenegger, în septembrie 1993. Deși este tânăr, acesta a început deja să fie cunoscut pentru pasiunile pe care le are, acesta fiind actor, model și începându-și propria linie de îmbrăcăminte. 

Christopher Schwarzenegger s-a născut în septembrie 1997 și este ultimul copil pe care Maria și Arnold l-au avut împreună, iar acesta a crescut departe de lumina reflectoarelor, în comparație cu frații lui.

Tot ce se știe despre băiat este că a absolvit Universitatea din Michigan. 

Citește și: Mesajul lui Arnold Schwarzenegger pentru Vladimir Putin: ''Iubesc poporul rus''

Arnold Schwarzenegger a avut o aventură cu menajera 

În anul 2011, Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au decis să pună punct relației pe care o aveau de 25 de ani, astfel au divorțat, însă acesta a fost momentul în care multe secrete au ieșit la suprafață.

Maria Shriver a aflat că fostul ei soț a avut un copil, Joseph Baena, împreună cu menajera lor de multă vreme, Mildred Baena.

Joseph Baena are o legătură foarte bună cu frații lui, dar și cu tatăl lui și îi oferă motive de mândrie în fiecare zi. Joseph a absolvit Universitatea Pepperdine din California în aprilie 2019, iar în mai 2021, a început o nouă carieră în domeniul imobiliar rezidențial. Un an mai târziu, Joseph a fost anunțat ca concurent în sezonul 31 din  Dancing With the Stars,  însă acesta, alături de partenera sa au ajuns pe locul 11, relatează closerweekly.com

Citește și: Top filme cu Arnold Schwarzenegger