Câți copii are Bănel Nicoliță. De ce nu își mai dorește fostul fotbalist să devină tată din nou

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 14 oct 2022, 14:33

Câți copii are Bănel Nicoliță

Sursa: Facebook Bănel Nicoliță

Deși are doar 37 de ani, fostul fotbalist al celor de la Steaua a declarat că nu își mai dorește să devină din nou tată. Câți copii are Bănel Nicoliță și care este relația dintre el și fetele sale!

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist al celor de la Steaua, se declară un tată împlinit și mândru de fetele sale. Deși are doar 37 de ani, acesta a declarat că nu își mai dorește să devină tată din nou.

Câți copii are Bănel Nicoliță și care este relația dintre fostul fotbalist și fetele sale, care au rămas în grija mamei după divorț! 

Câți copii are Bănel Nicoliță 

Bănel Nicoliță, fotbalistul devenit cunoscut odată cu activitatea sa la FC Steaua București, este tatăl a două fetițe, Amalia și Natalia. Fostul jucător de fotbal a fost căsătorit cu Cristina, o tânără din Brăila, care i-a dăruit acestuia doi copii.

Deși cei doi au divorțat, relația dintre Bănel Nicoliță și fetele sale este una foarte bună, fostul jucător de fotbal petrecând timp cu Amalia și Natalia ori de câte ori are ocazia.

Bănel a precizat că se descurcă foarte bine cu fetele sale și că face orice pentru ca ele să fie fericite.   ”M ă descurc cu ele foarte bine, sunt cele mai cuminți și cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem și mâncăm, ne plimbăm,  dorm cu mine în pat” , a povestit acesta.

Bănel Nicoliță a rămas în relații bune și cu fosta soție, cu care are o comunicare bună.

”Nu e problemă, tati e într-o parte, mami în altă parte, asta e, fetele nu duc lipsa nimănui. Vorbim mereu, dacă fetele sunt la mama lor, sun eu după ele și invers, avem o comunicare bună” , a mai declarat Bănel Nicoliță. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Relația bună pe care fostul fotbalist al celor de la Steaua o are cu copiii săi a fost confirmată și de către Cristina, fosta soție a acestuia. 

„Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„,

a declarat Cristina Nicoliţă pentru click.ro.  

Citeste si: Ce face Bănel Nicoliță după ce s-a retras din fotbal. Iată cu ce se ocupă fostul fotbalist în prezent

De nu își mai dorește Bănel Nicoliță copii 

Relația cu cele două fiice ale sale este una extraordinară și deși este foarte apropiat de copii, Bănel Nicoliță nu ia în calcul varianta de a deveni tată din nou, în viitor. 

Motivul pentru care Bănel Nicoliță nu își mai dorește copii are legătură chiar cu fiicele sale, sportivul gândindu-se că acest lucru le-ar putea afecta pe ele. Bănel le dedică timpul său liber Amaliei și Nataliei, lucru care s-ar schimba dacă acesta și-ar reface viața și ar apărea un al treilea copil. 

Am două fete și nu aș mai vrea alt copil, pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm.(...) Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună”  a mărturisit Bănel Nicoliță, pentru Antena Stars. 

Duminică, 16 octombrie 2022, Bănel Nicoliță vine la KANAL D pentru a răspunde celor „40 de întrebări cu Denise Rifai” începând cu ora 22:00! 

 

Taguri: