Câți copii are Claudiu Bleonț, cu cele patru soții! Cine este femeia care l-a cumințit pe actor

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 30 mai 2024, 14:37
Claudiu Bleont copii si sotii Foto(4)

Câți copii are Claudiu Bleonț, cu cele patru soții

Sursa: Facebook Claudiu Bleont

Claudiu Bleonț a jucat în peste 45 de filme românești și nu numai, fiind unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți actori de teatru și film din România.

Claudiu Bleonț este apreciat pentru cariera de succes pe care o are în lumea teatrului, fiind însă criticat pentru cele patru căsătorii pe care le-a avut pe parcursul vieții sale. Dintre aceste patru, trei căsătorii s-au terminat cu un divorț, iar deși acestea ar fi suficiente motive pentru a își pierde speranța în iubire, Claudiu Bleonț a sperat în continuare să își găsească jumătatea, iar aceasta nu a întârziat să apară.

Iată care sunt cele patru soții ale lui Claudiu Bleonț, dar și câți copii are cu fiecare.

Câți copii are Claudiu Bleonț, cu cele trei soții

Claudiu Bleonț este unul dintre cei mai apreciați actori din România, fiind admirat pentru talentul incredibil pe care îl are, dar și pentru aspectul său, cu care a reușit să cucerească inimile femeilor. Aspectul lui de milioane, alături de caracterul plin de umor l-au făcut pe Claudiu Bleonț să fie un adevărat magnet de femei, fiind căsătorit cu trei dintre acestea. 

Prima relație ce a ajuns să fie în atenția publicului a fost cea dintre Claudiu Bleonț și Irina Tapalaga, fiica actorului Stefan Tapalaga si a regizoarei Sanda Manu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1981, însă după doar cinci ani de mariaj, cei doi au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri diferite. Cu toate acestea, Claudiu Bleonț mărturisește că între el și prima lui soție a rămas o dragoste diferită, delicată, ce iese la suprafață de fiecare dată când cei doi se revăd.

Irina Tapalaga a decis să nu urmeze o carieră în actorie, asemenea tatălui său, aceasta studiind Arte Plastice. Prima soție a lui Claudiu Bleonț are un talent aparte în pictură și a decis să îl folosească pentru a realiza icoane pictate manual pe sticlă, pe care acestea le vinde. După separarea celor doi din anul 1986, Claudiu Bleonț și-a găsit dragostea pentru a doua oară, alături de Beatrice Rancea. 

Citește și: Verișorul Raisei, în vârstă de 15 ani, a recunoscut că a ucis-o. Autoritățile l-au reținut, însă caută acum un al doilea suspect

Beatrice Rancea era o balerină grațioasă din România, până în momentul în care a decis să urmeze o altă pasiune, cea pentru regizare. Claudiu Bleonț și Beatrice Rancea au știut că își doresc să fie împreună pentru restul vieții, iar în anul 1986, cei doi au făcut pasul cel mare.

Povestea lor de dragoste a ținut 14 ani, atunci când Beatrice Rancea a decis să se separe de actor, astfel încât să nu trăiască cu regret mai târziu, regretul unei vieți mai împlinite alături de alt bărbat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Beatrice Rancea explica la acel moment că între ea și Claudiu Bleonț se dezvoltase mai mult o relație de prietenie și dispăruse romantismul de care avea nevoie.

„Între noi nu se putea mai mult. Așa că am ales despărțirea, știind ca e un drum fără întoarcere. Dacă stăteam prea mult să mă gândesc să fac, ar fi fost prea târziu. E o senzație interioară pe care nu o pot explica în cuvinte. A fost ca atunci când am renunțat la balet și m-am aruncat în regia de teatru.”, declara Beatrice Rancea la acea perioadă, potrivit eva.ro.

După 14 ani de relație, Beatrice Rancea și Claudiu Bleonț au decis să pună punct poveștii lor de dragoste și să își ofere ocazia să iubească din nou, într-un mod sincer, iar în același an în care s-au semnat actele de divorț, Claudiu Bleonț s-a căsătorit cu Andra Negulescu. Între Claudiu Bleonț și Andra Negulescu a fost dragoste la prima vedere, cei doi concentrându-se pe pasiunea lor pentru actorie, însă cu toate acestea, după 13 ani de căsătorie, Claudiu Bleonț a decis să pună punct acestei căsnicii, iar Andra Negulescu a recunoscut că separarea a avut loc deoarece nu își dorea să devină mamă.

„Presiunea asta că el voia un copil, ne-a despărțit. Am încercat totul pentru noi, dar nu am rămas însărcinata, daca nu am vrut. Eu aștept bărbatul potrivit cu care să fac un copil, cu care să ma potrivesc genetic. Trebuie să simți că vrei să faci cu omul respectiv un copil. Am fost un cuplu care a avut multă prietenie la bază, în afară de iubire. Divorțul a fost de comun acord, dar a fost inițiativa lui.”, a declarat Andra Negulescu în cadrul unei emisiuni, potrivit wowbiz.ro.

Cine este femeia care l-a cumințit pe actor

După trei căsnicii reușite, Claudiu Bleonț nu și-a pierdut speranța în iubire, ci a avut norocul să o cunoască pe actuala sa soție, cea ce l-a făcut tată. Claudiu Bleonț și Iulia Lazăr au atras atenția publicului chiar în anul în care acesta a divorțat de cea de-a treia sa soție, iar actorul a spus că i-a atras atenția Iulia în timp ce aceasta juca într-o piesă de teatru.

Iulia Lazăr avea 37 de ani la momentul în care a început o relație cu Claudiu Bleonț, în ce actorul avea 54 de ani. Tânăra juca pe scena Teatrului din Craiova, fiind însă originară din Râmnicu Vâlcea, acolo unde era cunoscută pentru talentul ei, dar și pentru modul în care reușiea să imite diferite personaje celebre.

Claudiu Bleonț și Iulia Lazăr aveau să devină părinți la un an după ce și-au oficializat relația, iar aceștia sunt mândri de fiica lor, Eva-Maria, ce în prezent a împlinit 10 ani. Visul lui Claudiu Bleonț a devenit realitate, iar acum acesta se bucură foarte mult de a îndeplini rolul de tată și petrece cât mai mult timp alături de fiica sa, recunoscând că are o relație foarte bună cu aceasta. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?