Câți copii are, de fapt, Anca Serea? Motivul pentru care nu a putut naște natural ultimul copil

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 feb 2024, 07:00

Câți copii are, de fapt, Anca Serea

Sursa: Facebook Anca Serea OfficialPage

Anca Serea este o femeie pe care majoritatea românilor au văzut-o pe micile ecrane, aceasta fiind căsătorită cu artistul Adrian Sînă, alături de care are o familie numeroasă.

Anca Serea este soția lui Adrian Sînă, iar cei doi au o familie cu care se mândresc de fiecare dată când au ocazia. Viața nu a fost întotdeauna blândă cu aceasta, oferindu-i mai multe lovituri peste care a fost nevoită să treacă datorită copiilor ei, ce sunt puterea ei. Iată din câți copii este formată familia Ancăi Serea.

Câți copii are Anca Serea?

Anca Serea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, însă majoritatea oamenilor din țară o cunosc drept o mamă eroină, datorită familiei numeroase pe care o are.

Fosta prezentatoare TV, Anca Serea, este căsătorită cu Adrian Sînă de 9 ani, iar cei doi cresc împreună 6 copii, dintre care doar patru sunt ai artistului.

Cunoscuta femeie a fost căsătorită timp de aproape cu deceniu cu omul de afaceri Filip Poplingher, ce a fost diagnosticat cu leucemie, urmând ca în anul 2010 acesta să piardă lupta cu boala nemiloasă. Anca Serea împreună cu fostul ei soț, Filip Poplingher, au împreună doi copii, David și Sarah.

În 2011, Anca Serea l-a întâlnit pe Adrian Sînă, bărbatul ce avea să îi devină soț patru ani mai târziu, în 2015, iar atunci când cei doi s-au întâlnit, aceasta era însărcinată cu fiica ei, Sarah, iar artistul i-a spus că și el își dorește o familie numeroasă, însă cei doi au mai avut nevoie de o întâlnire pentru a își da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Citește și: Cum reușesc Anca Serea și Adi Sînă să umple programul copiilor: „Îi întreb de fiecare dată, încercăm să facem un program”. Anca Serea, interviu în exclusivitate la ”Teo Show”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

După o relație de aproximativ nouă ani, cei doi și-au mărit familia, Anca Serea și Adrian Sînă având împreună patru copii, Noah, Ava, Moise Petru și Leeah. 

Eu nu-mi doresc să fiu eroină. Îmi doresc doar o viață normală. Numai că, atunci când sunt mulți oameni implicați, responsabilitățile sunt multiple. Și nu se termină niciodată. Am tot citit comentarii cum c-aș avea trei bone, ajutoare.

OK, și chiar dac-aș avea, deși nu am, lumea uită că mama este de neînlocuit pentru copii. Tot pe tine te vor și tot de tine au nevoie. Atribuțiile de mamă nu ți le ia nimeni niciodată..(…)Sunt non-stop cu ei și mă hrănesc emoțional de la ei„, a declarat Anca Serea, potrivit viva.ro.

De ce Anca Serea nu a putut naște natural ultimul ei copil?

Anca Serea are 43 de ani, iar încă de la vârsta de 22 de ani, aceasta a născut natural cei din șase copii pe care îi are, cu micuța Leah- Maria fiind nevoită să facă cezariană. Frumoasă prezentatoare TV nu și-a dorit ca fata ei să fie născută prin cezariană, însă în urma unei ecografii realizate pentru că se apropia termenul nașterii, aceasta a aflat că micuța se află în prezentaţie pelvină, ceea ce îngreuna procesul de naștere naturală.

Doctorul ce a monitorizat-o pe Anca Serea pe parcursul celor 6 sarcini a încercat să găsească mai multe soluții pentru a o ajuta pe aceasta, reușind să o întoarcă pe bebeluşă în poziţie normală pentru a se naşte, însă fosta prezentatoare TV  a fost avertizată că este posibil ca aceasta să se răsucească până la termen, potrivit okmagazine.ro

La data de 14 august, atunci când micuța Leah a venit pe lume, Anca Serea a mers la medic pentru a se asigura că este momentul în care va naște, iar ecografia i-a arătat acesteia că micuța s-a răsucit în poziția inițială, motiv pentru care era nevoită să nască prin cezariană, operație de care i-a fost frică.

„Sincer, nu mă așteptam la cezariană, nu eram pregătită. Și mental nu am fost ok, recuperarea a fost grea, dar a trecut. Nu recomand cezariana. Încă mai am dureri mari după operație. Dar sunt optimistă că-mi revin repede. Și sunt foarte fericită pentru tot”, recunoștea Anca Serea pe Instagram.