Câți copii are, de fapt, Bogdan de la Ploiești. Cunoscutul manelist a făcut anunțul mult așteptat în timpul unui concert : „Este băiatul meu”

Autor: Diana Bostan

Bogdan de la Ploiești a recunoscut că are doi copii.

Sursa: Instagram: Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești a făcut o mărturisire neașteptată în timpul unui spectacol. Celebrul manelist a recunoscut că are doi copii.

 

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai populari maneliști din România, a făcut recent o dezvăluire neașteptată în fața fanilor săi. Artistul, cunoscut pentru discreția cu care își gestionează viața personală, a recunoscut public, pentru prima dată, că este tatăl a doi băieți, Franco și Tiago.

Citește și: Scandal de proporții în rândul maneliștilor: Bogdan de la Ploiești și Florin Salam și-au aruncat vorbe grele la o nuntă la care au fost invitați să cânte

Manelistul a recunoscut că are doi copii

Dezvăluirea inedită a avut loc în timpul unui spectacol, întregul moment fiind publicat și pe contul de TikTok al artistului. Deși au existat mai multe zvonuri în legătură cu asemănarea izbitoare dintre micuțul Franco și Bogdan de la Ploiești, artistul a susținut mereu că aceștia sunt nepoții lui.

Citește și: Bogdan de la Ploiești, la „Puterea Dragostei”! Imaginile cu celebrul cântăreț de manele în timp ce își caută jumătatea

În ciuda numeroaselor speculații și zvonuri care au circulat de-a lungul anilor despre copiii săi, Bogdan de la Ploiești a evitat întotdeauna să comenteze subiectul. Totuși, în timpul acestui spectacol, artistul a decis să fie deschis față de admiratorii săi și a anunțat cu mândrie că este tată. Pe scenă, Bogdan i-a prezentat publicului pe băieții săi, Franco și Tiago. Franco, fiul cel mare, este deja cunoscut fanilor, fiind prezent frecvent pe rețelele sociale ale artistului.

Alături de Franco, și-a făcut apariția și Tiago, cel de-al doilea băiat al manelistului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

„Vreau să vă prezint cel mai mare hit al meu. Este un moment emoționant pentru mine, dar în această seară vreau să vă confirm că Franco este băiatul meu. Și de încheiere vreau să vă spun că Tiago este fratele lui.”, a spus Bogdan de la Ploiești, în videoclipul postat ulterior pe TikTok.

Fanii au reacționat imediat

Această dezvăluire a fost primită cu aplauze și urale din partea publicului, care a apreciat sinceritatea lui Bogdan de la Ploiești.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare

Internauții au reacționat imediat în secțiunea de comentarii după dezvăluirea făcută de Bogdan de la Ploiești, lăsând mesaje de susținere și apreciere pentru artist.

Comentariile nu au întârziat să apară, iar unii dintre fani au scris: „Am știut mereu”, în timp ce alții l-au felicitat pentru gestul său, spunând: „Bravo, Bogdane, ai recunoscut și tu ce știa toată Europa”.

Un alt comentariu apreciativ a fost: „Multă lume știa că sunt copiii tăi, Bogdan, dar ai făcut un moment foarte frumos. Să îți trăiască băieții”.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.