Câți copii are, de fapt, Cătălin Moroșanu. Sportivul este un soț și un tată împlinit

Autor: Lavinia Medrea

Câți copii are, de fapt, Cătălin Moroșanu, și ce planuri de viitor are

Sursa: Instagram Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu este un cunoscut sportiv și luptător din România. Acesta se bucură atât de o carieră de succes, cât și de o familie minunată.

Cătălin Moroșanu este căsătorit cu Georgiana, cu care este împreună de 19 ani, și cu care are o fetiță în vârstă de 12 ani, Natalia, și un băiețel în vârstă de doar șase luni, Patrick Nicolas.

Câți copii are Cătălin Moroșanu

Pentru că are un caracter de nota 10, Cătălin Moroșanu este extrem de apreciat de către copii, mai ales pentru faptul că și-a deschis, de curând, o nouă academie sportivă în Capitală, potrivit biziday.ro.

„Când îmi iau fata în braţe trăiesc cel mai frumos moment din viaţa mea. Înainte să o am pe fiica mea, la vreo 22 de ani, ziceam că am timp şi de copii, că oricine poate face, că eu trebuie să am glorie, să fiu în top.

Citeste si: Jador, scos din sărite după ce a mers la pescuit. Ce a pățit pe malul lacului: „Nu e corect, cum?”

Acum, la vârsta de 35 de ani, văd cât de important este copilul. Am avut şi glorie, sunt şi în top, dar am şi un copil. Când ai un copil, ţi se schimbă total viaţa. Acum ne mai dorim, un frăţior sau o surioară pentru fetiţa mea, nu are importanţă ce e, doar să fie sănătos”, a povestit Cătălin Moroșanu, în trecut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cătălin și Georgiana sunt împreună de 19 ani și au o fetiță minunată, pe Natalia, în vârstă de 12 ani. Multă lume a vehiculat că cei doi ar fi divorțat, dar sportivul a ținut să lămurească situația.

„Eu cu soția mea avem o relație de 19 ani. Făceam împreună naveta cu trenul, stăteam la 18 kilometri de Iași și veneam cu trenul.

Împreună am stat în căminul de studenți, împreună am stat în chirie, împreună ne-am făcut casa de la Iași. Împreună am făcut foarte multe lucruri.

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Cătălin Moroșanu? Luptătorul a visat dintotdeauna să devină polițist

Într-adevăr mai ieșeam în cluburi cu băieți, cu fete, și automat apărea «Uite ce face, vorbește cu persoana respectivă, uite ce se întâmplă».

Presa abia așteaptă să vină cu totul felul de titluri scandaloase. Nu s-a pus niciodată problema să divorțăm”, a mărturisit Cătălin Moroșanu.