Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Autor: Bianca Vidoi
Leonard Doroftei copii Foto(4)

Leonard Doroftei

Sursa: Facebook Leonard Doroftei Oficial

Leonard Doroftei are o familie cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia, iar acestea sunt ocupațiile pe care le au urmașii sportivului.

Leonard Doroftei și Monica sunt căsătoriți de peste 30 de ani, iar cei doi se mândresc cu o familie unită, frumoasă și iubitoare. Sportivul găsește mereu ocazia să își laude urmașii și să se mândrească cu meritele deosebite pe care le-au realizat. Iată câți copii are Leonard Doroftei, dar și care sunt ocupațiile acestora.

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei

Leonard Doroftei și Monica au o căsnicie longevivă, de peste 30 de ani, iar rodul iubirii lor nu a întârziat să apară.

La doar un an de la căsătorie, Monica i-a dat vestea cea mare lui Leonard Doroftei, mai exact cea că urmează să devină tată pentru prima oară. Adrian s-a născut în anul 1998 și este băiatul cel mare al sportivului. Acesta a urmat cursurile Facultății de Drept, iar la 26 de ani este implicat în mai multe afaceri de succes. 

La doi ani după venirea pe lume al lui Adrian, Leonard Doroftei și Monica au devenit părinții unui alt băiat, Alexandru, ce are acum 24 de ani.

Alexandru a absolvit Facultatea de Fizică Atomică din București, iar cariera l-a purtat în Montreal, unde lucrează în IT. „Fiul meu Alex e cu IT-ul. Cât a fost în România s-a întreținut singur, a făcut facultatea, e inginer. Când a venit aici, și-a găsit de lucru încă din prima săptămână, a început să facă bani de acasă.”, a precizat sportivul, potrivit cancan.ro.

Citește și: Leonard Doroftei, revenire de senzație, după ce s-a mutat în Canada: „Sunt gata să urc, din nou, în ring”. Sportivul este pregătit pentru un nou pas în carieră

Leonard Doroftei a devenit tată pentru a treia oară în anul 2004, însă de data aceasta a devenit tată de fată. Monica a născut-o pe Vanessa în anul 2004, iar aceasta este mezina familiei.

Vanessa locuiește în Montreal și studiază la un colegiu de prestigiu, însă după finalizarea acestuia își dorește să revină în România și să urmeze studiile Universității de Medicină, carieră în care părinții ei o susțin cu putere.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

Fiul cel mare a ajuns milionar

Adrian Doroftei este fiul cel mare al lui Leonard Dorftei, iar acesta a terminat studiile la Facultatea de Drept. După finalizarea facultății acesta a decis să revină în Canada, acolo unde a lucrat în Resurse Umane într-o companie aeriană din Canada. Lucrând într-un mediu corporatist Adrian Doroftei și-a dat seama că nu își dorește să aibă șef, ci să fie propriul lui șef și a început să lupte pentru visul său.

Salariile băiatului nu au fost cheltuite fără cap, ci au fost investite. La vârsta de doar 21 de ani acesta a făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar la vârsta de 25 de ani a reușit să construiască o bază de capital ce i-a permis să investească sumele dorite în acțiunile pe care și le dorea. Adrian Doroftei se mândrește că la 26 de ani este antreprenor, dar și că a reușit să intre în lumea dezvoltării imobiliare.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, declara Adrian Doroftei, potrivit aceleiași surse. 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.