Câți copii are Florin Piersic. Cel mai tânăr are 48 de ani

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 13 mai 2024, 12:51

Cine este Florin Piersic

Sursa: Facebook

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori din România și se poate mândri cu o carieră tumultoasă, dar și cu o familie frumoasă. Actorul are doi copiii de care este tare mândru și poate spune că este un tată și un bunic fericit!

Se pare că marele actor a fost căsătorit de două ori de-a lungul vieții, iar ambele iubiri ale acestuia au lucrat în domeniul actoriei.

Citește și: Ce mesaj a transmis Florin Piersic Jr. în timp ce marele actor era supus unei operații dificile: ,,Un timp îndeajuns de lung încât rănile să se poată transforma în cicatrici”

Florin Piersic are 2 copii

Nu este un secret pentru nimeni că Florin Piersic este unul dintre cei mai mari și mai apreciați actori din România.

Datorită activității sale profesionale de care a dat dovadă de-a lungul timpului, marele actor are o comunitate foarte mare de oameni care îl apreciază, atât ca om, dar și ca artist.

Cu toate acestea, sunt foarte puține persoane care cunosc detalii personale despre viața actorului.

Dacă din punct de vedere profesional marele actor a avut parte de noroc, în viața de familie lucrurile au stat puțin diferit pentru acesta.

Se pare că viața lui romantică a fost destul de complicată, actorul fiind căsătorit de două ori, iar ambele sale iubiri au fost actrițe.

Citește și: Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”

Ce vârstă au copiii lui Florin Piersic

Florin Piersic s-a căsătorit pentru prima dată în anul 1960 cu o marea actriță Tatiana Iekel, iar rodul iubirii lor a fost chiar primul său copil, Florin Piersic Junior, care este și el un mare actor cu o comunitate foarte mare de oameni care îl apreciază și îi sunt alături.

Iar a doua femeie care i-a furat inima lui Florin Piersic a fost Anna Szales care i-a dăruit cel de-al doilea copil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În momentul actual Florin Piersic are doi băieți, și anume, pe Florin Piersic Junior și pe Daniel Piersic.

Primul lui fiu are vârsta de 56 de ani, iar cel de-al doilea 48, între cei doi fiind o diferență de 8 ani.

Florin Piersic Junior este un actor desăvârșit și o țară întreagă știe deja cine este. Ei bine, spre deosebire de el, mezinul familiei, Daniel Piersic este mai puțin cunoscut, deoarece nu s-a îndreptat spre lumina reflectoarelor.

Daniel Piersic este fiul lui Florin Piersic și al Annei Szales și are vârsta de 48 de ani.

În anul 1985, părinții lui au ales să meargă pe drumuri diferite, iar mama sa a ales să se mute în Ungaria împreună cu acesta.

Se pare că în momentul actual cel de-al doilea fiu al marelui artist locuiește în Austria, iar conform spuselor lui, părinții săi au păstrat legătura și au rămas în relații bune.

Se pare că Daniel Piersic a trecut prin clipe grele în momentul în care a fost nevoit să se mute din România deoarece i-a fost destul de greu să se adapteze într-o altă țară.

„Acum locuiesc la Viena. Și cumva, fac naveta Viena-Budapesta-Cluj. Dar nu e lung drumul. Pentru mine, trecerea într-o țară străină nu a fost facilă și m-am adaptat mai greu. La vârsta aceea, pentru mine, România însemna că eram mândru de mama și de tata. În Ungaria a fost greu când ne-am mutat cu totul. Până la urmă însă m-am adaptat. A contat faptul că părinții mei au rămas într-o relație de prietenie foarte bună. Așa că mă întorceam des în România”,  a declarat Daniel Piersic, în urmă cu doi ani, potrivit Impact.ro.

Actorul are 3 nepoți

Daniel Piersic are doi copii cu care se mândrește, pe Mark Cristian, în vârstă de 14 ani și încă un băiețel în vârstă de 11 ani.

Florin Piersic Junior are și el o fiică cu care se mândrește, Sonia, care are vârsta de 17 ani. Adolescenta este rodul iubirii dintre el și Dorina Chiriac. Cu toate că regizorul și tatăl său sunt foarte cunoscuți, adolescenta a ales să stea departe de public.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.