Câți copii are Florin Piersic Jr. Cum se înțeleg femeile care l-au făcut tată pe actor

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 24 aug 2023, 07:05

Câți copii are Florin Piersic Jr

Sursa: Facebook Florin Piersic Jr

Câți copii are Florin Piersic Jr și cum se înțeleg între ele femeile care l-au făcut tată pe celebrul regizor și actor.

Actor și regizor, Florin Piersic Jr este extrem de discret în ceea ce privește viața personală. Acesta vorbește foarte rar despre viața de familie sau despre copiii săi pe care-i are cu două femei diferite. C âți copii are Florin Piersic Jr și cum se înțeleg femeile care l-au făcut tată? 

Citește și: Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic JR. Fosta soție a actorului a fost implicată într-un mare scandal

Câți copii are Forin Piersic Jr 

Cunoscutul actor și regizor, care i-a călcat pe urme celebrului său tată său în plan profesional, este la rândul lui tată. Florin Piersic Jr are doi copii, o fată pe nume Sonia (16 ani) și un băiețel pe nume Sasha (6 ani). 

Cei doi copii ai lui Florin Piersic Jr nu au aceeași mamă.

Mama Soniei este actrița Dorina Chiriac cu care Florin Piersic Jr a avut o relație vreme de 4 ani. Cei doi s-au cunoscut pe scenă și au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de actori din România la începutul anilor 2000. Din relația lor a rezultat Sonia, o frumoasă adolescentă acum, în vârstă de 16 ani. 

Deși s-au despărțit, cei doi au rămas în relații bune, iar Florin Piersic Jr are o relație apropiată cu fiica sa. 

Citește și: Cine este și cum arată fratele lui Florin Piersic Jr. Cariera acestuia nu are nicio legătură cu lumea artistică

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Florin Piersic Jr este și tată de băiat. Actorul și regizorul trăiește de 9 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Cipca, o tânără jurnalistă, care i-a dăruit acestuia un fiu pe nume Sasha, în vârstă de 6 ani. Pe pagina personală de Facebook, Florin Piersic Jr a împărtășit câte imagini cu cei doi copii ai săi. 

Cum se înțeleg femeile care l-au făcut tată pe Florin Piersic Jr 

Cele două femei care l-au făcut tată pe Florin Piersic Jr au o relație bună, cel puțin așa pare. Dorina Chiriac și Andreea, actuala parteneră a lui Florin Piersic Jr, au fost surprinse împreună de mai multe ori, alături de copii și de actor. 

„Familia e nucleul de iubire si încredere. E locul la care te întorci ca să te hrănești cu astea două. Acolo unde găsești constant iubire si încredere, acolo e familia.

Eu am noroc cu o așa familie. O am pe Sonia mea.

Pe tatăl ei. Îmi am surorile, îmi am părinții. Îl am pe fratele Soniei și pe mama lui. Am cumnat și am nepot. Si pe toți bunicii copiilor noștri. Ăsta e nucleul meu de iubire si încredere. La asta mă întorc. Și am prieteni. Și am teatrul”,  a declarat Dorina Chiriac, mama fiicei lui Florin Piersic Jr într-un interviu acordat revistei Tango

Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic Jr

Poate nu mulți își mai amintesc, dar, în trecut, Florin Piersic Jr a fost căsătorit și a divorțat după numai 1 an și jumătate. Actorul nu s-a căsătorit cu niciuna dintre femeile care l-au făcut tată, ci cu o altă actriță, Adriana Nicolae. 

Cei doi au fost căsătoriți vreme de 1 an și jumătate, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Citește și: Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Florin Piersic Jr și soția sa nu au rezistat multă vreme împreună, fiind două persoane cu temperamente diferite. Ba mai mult, după divorț, actorul a declarat că a făcut o greșeală atunci când a decis să se căsătorească.

„Am făcut o greșeală când m-am căsătorit, acum zece ani. Pentru mine, căsnicia a avut puterea unui cataclism care m-a adus cu picioarele pe pământ. Si n-a fost o căsnicie care a durat doua săptămâni, ci un an si jumătate. Atâta vreme cât doi oameni au temperamente diferite, e greu sa înțeleg cum de a durat și atât”   a declarat Florin Piersic Jr despre mariajul cu fosta sa soție, Adriana Nicolae, scrie  revistavip.net  . 

Se străduiește Florin Piersic Jr să fie „tatăl pe care nu l-a avut niciodată?”, la această întrebare și la multe altele urmează să răspundă actorul duminica aceasta, la Kanal D, de la ora 22:00. Florin Piersic Jr este invitatul lui Denise Rifai, la emisiunea „40 de întrebări”! 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.