Câți copii are Gabi Bădălău? Pensia alimentară pe care omul de afacere trebuie să o plătească

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 19 iul 2024, 10:56

Gabi Bădălău

Sursa: Instagram gabi__badalau

Gabi Bădălău este cunoscut în România pentru afacerile pe care le deține, dar și femeile cu care s-a iubit pe parcursul vieții sale.

Gabi Bădălău apare tot mai des în tabloidele din țară datorită relațiilor amoroase pe care le are cu diferite femei cunoscute din România. Acesta a fost căsătorit pentru câțiva ani cu artista Claudia Pătrașcanu, femeia ce l-a făcut tată. Iată câți copii are Gabi Bădălău și care este suma pe care o trimite lunar copiilor săi.

Câți copii are Gabi Bădălău

Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu s-au logodit în anul 2014, perioadă în care artista a rămas însărcinată cu primul lor copil, un băiețel pe nume Gabriel Alexandru, ce s-a născut la data

de 25 noiembrie 2014. Din acest motiv, Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu  au decis ca nunta lor să fie organizată în aceeași zi în care micuțul lor primește Sfântul Botez.

Citește și: Mesajul dur pe care Bianca Drăgușanu i l-a transmis lui Gabi Bădălau după cel mai recent scandal: "Persoanele care nu știu să mă facă regină, vor dispărea din viața mea!"

La data de 14 februarie 2025, Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu și-au unit destinele în faţa ofiţerului Stării Civile, dar şi la biserică. În luna iunie a anului 2017, artista l-a făcut tată pentru a doua oară pe Gabi Bădălău, atunci când aceasta a născut tot un băiețel, Nicolas Mihail. Deși Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu au format în timp familia pe care și-o doreau, sentimentele celor doi au început să dispară, iar în anul 2019, cei doi au depus actele de divorț, urmând un proces ce a durat 3 ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

Pensia alimentară pe care omul de afacere trebuie să o plătească

Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrașcanu a durat trei ani, iar în urma procesului s-a decis ca cei doi băieți, Gabriel Alexandru și Nicolas Mihail să rămână în grija mamei lor.

Cu toate acestea, Gabi Bădălău  are dreptul să îi viziteze, dar are și obligația de a le plăti pensie alimentară celor doi băieți.

Claudia Pătrașcanu a decis ca cei doi băieții să locuiască cu ea într-o casă din Constanța, deși omul de afaceri a insistat ca aceasta să rămână în București cu băieții. Instanța a decis ca bărbatul să le ofere pensie alimentară celor doi băieți, în valoare de 300 de lei, sumă pe care Claudia Pătrașcanu o consideră infimă pentru creșterea copiilor.

„Atâta timp cât eu pot să fac asta și să îmi cresc copiii…mi-am crescut copiii și nu le-a lipsit absolut nimic. Au și haine de firmă, au și mâncare bună în frigider, muncesc pentru ei. Pentru cine muncesc și câștig la un concert 5.000 de euro?

Pentru copii, că asta avem și să le pot oferi o viață frumoasă. Pensia este de 300 de lei pe lună.

Numai astăzi am cheltuit 12 milioane pe la medici (n.r. 1.200 de lei) pentru că sunt răciți”, a mărturisit Claudia Pătrașcanu, potrivit a1.ro.

 


Într-un sat pitoresc din județul Buzău trăiește un om ale cărui forțe extraordinare par desprinse din legende. Povestea impresionantă a acestuia a fost prezentată duminică, pe 1 septembrie, la „Asta-i România”