Câți copii are Jean Paler! Actorul s-a iubit cu peste 1000 de femei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 ian 2024, 17:30

Câți moștenitori are actorul Jean Paler 

Sursa: libertatea.ro

Jean Paler este cunoscut în România pentru rolurile celebre pe care le-a jucat, dar și pentru carisma lui, ce l-a ajutat să cucerească peste 1.000 de femei.

Jean Paler a atras atenția doamnelor și domnișoarelor din România încă de la începutul carierei sale în actorie, fiind apreciat pentru aspectul său de invidiat, dar și pentru șarmul său ce i-a adus peste 1.000 de femei în așternuturi. Din marile sale povești de dragoste au rezultat și câțiva moștenitori cu care Jean Paler se mândrește.

Câți copii are Jean Paler

Celebrul actor Jean Paler s-a mândrit întotdeauna cu șarmul său, considerându-l cea mai mare calitate a sa, ce l-a ajutat foarte mult de-a lungul vieții sale.

Șarmul pe care îl avea l-a ajutat pe Jean Paler să dea viață personajelor pe scenele de teatru din țară, dar și să atragă atenția femeilor, motiv pentru care acesta a avut peste 1.000 de doamne în patul său. 

Deși a avut un număr impresionant de femei în așternuturi, o femeie aparte i-a pus capac actorului Jean Paler, femeie cu care acesta s-a și căsătorit. Relația celor doi nu a ajuns să fie una de lungă durată, însă cei doi vor fi întotdeauna uniți datorită celor două suflete ce s-au născut în urma poveștii lor de dragoste.

Jean Paler este astfel tatăl unei fete ce este plecată în America și a unui băiat.

Citește și: Hohote de ras cu Jean Paler la "Roata norocului"! "Stiti cine a inventat stepul?" Vezi raspunsul actorului aici VIDEO

După divorțul de mama copiilor săi, Jean Paler a decis să nu se mai căsătorească, însă acest lucru nu a însemnat că nu a mai avut parte de iubire în viața sa, deci adesea iubitele acestuia au preferat să stea departe de luminile reflectoarelor.

Jean Paler a crezut că și-a găsit iubirea după un mariaj ce nu a avut un final ca în povești, însă norocul nu a fost de partea lui atunci când a aflat că femeia pe care o iubea de doi ani îl înșelase. Iubirea pe care actorul o avea pentru aceasta era atât de mare încât și-ar fi dorit să se căsătorească cu această femeie, deși aceasta avea un copil.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„M-am despărţit de iubită în 16 ianuarie. A greşit şi nu a mai fost să fie. Era o tipă bolnavă de Facebook.

Aşa am găsit-o, aşa am lăsat-o. Îi plăcea mai mult la Facebook decât să aibă o familie. După doi ani, am prins-o eu fără vrere. Am deschis pagina ei de Facebook şi am văzut că-i spunea unuia că-l pupă, că-l aşteaptă la cafea şi ăla venea la cafea. Eu am vrut s-o iau cu tot cu copil. Pusesem foarte mult suflet în copilul ăla. Ea ţine partea ei că ea nu a greşit, că ea doar postează şi se uită pe site-uri de modă.
Îmi pare rău că ţin foarte mult la ea şi am ţinut foarte mult la relaţia cu ea şi la copilul ei. Am vrut să mă mut cu ea şi cu copilul. Dar, a greşit foarte mult”, a declarat Jean Paler, potrivit viva.ro

Peste 1.000 de femei au ajuns în patul lui Jean Paler

Jean Paler nu a fost niciodată obișnuit cu sumele uriașe de bani, astfel femeile nu au fost niciodată atrase de el pentru partea financiară, motiv pentru care personalitatea sa l-a ajutat să atragă atenția doamnelor și domnișoarelor. Actorul își compara adesea numărul femeilor ce i-au ajuns în pat cu Ilie Năstase, spunând că pe acesta îl ajuta aspectul și numărul din conturi, în timp ce șarmul i-au adus jumătate din cele 2.500 de femei cu care s-a iubit sportivul. 

„N-oi fi fost eu frumos ca Ilie Năstase, n-am avut peste 2.500 de femei, cum se laudă, dar la jumătatea lui tot am fost. El avea bani și faimă, eu eram vesel. Orice femeie se apropie de un tip pus pe șotii, să o facă să zâmbească. Mă iubeau femeile, pentru că nu sunt zdravăn, mă vedeau mai zăpăcit.”, a declarat Jean Paler, potrivit bzi.ro.

Citește și: Jean Paler isi infiinteaza Partidul Sarmanilor Disponibilizati! Il votezi? VIDEO

Deși acesta a avut parte de multe femei în viața sa, Jean Paler nu a avut niciodată intenția de a le face să sufere, încercând întotdeauna să pună punct relațiilor ca un domn, cu multe dintre fostele sale cuceriri rămânând chiar în relații de prietenie. Celebrul actor a povestit cum din sutele de iubite pe care le-a avut, doar cu trei dintre ele nu a reușit să termine relația într-un mod civilizat. Jean Paler a recunoscut că a păstrat legătura cu multe foste iubite, acestea având acum familii și nepoți, altele fiind plecate în străinătate.