Câți copii are Lidia Fecioru! Iubitul ei a avut o relație cu o cunoscută asistentă TV

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 08 feb 2024, 10:58

Câți copii are Lidia Fecioru 

Sursa: Facebook Lidia Fecioru

Lidia Fecioru este un cunoscut astrolog, ce este specializat în domeniul ezoteric şi bioenergii, iar pe lângă cariera de succes, aceasta are o familie cu care se mândrește.

Deși este un cunoscut astrolog, specializat în domeniul ezoteric şi bioenergii, astrele nu au fost de partea Lidiei Fecioru, având trei căsnicii eșuate. Deși prima ei mare poveste de dragoste nu a fost să fie cu un final fericit, acea experință i-a adus cel mai frumos cadou pe care l-a putut primi vreodată, mai exact darul de a fii mamă. Iată câți copii are Lidia Fecioru, dar și care este diferența de vârstă dintre aceasta și iubitul ei.

Câți copii are Lidia Fecioru

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi, fiind o expertă în domeniul ei de specializare, ezoteric şi bioenergii, iar la fel cum drumul carierei sale a fost unul anevoios, de la coafeză ajungând medic legist, ca mai apoi bioenergoterapeut, viața ei personală nu a urmat un curs ușor. Femeia s-a îndrăgostit iremediabil de bărbatul vieții sale în adolescență, iar la 18 ani aceasta a luat decizia de a se căsători cu acesta, însă povestea lor de dragoste nu a continuat foarte mult timp, divorțul apărând la o lună

din momentul în care au spus „Da”. Aceasta a recunoscut că prima ei relație s-a terminat după ce o altă femeie a apărut în fața ei, spunându-i că poartă în pântec copilul soțului ei.

Deși Lidia Fecioru nu a avut parte de o iubire ca în basme, prima ei căsătorie i-a oferit darul de a deveni mama unui băiat superb, cu care aceasta se mândrește foarte mult.

A doua căsnicie a femeii nu a fost nici aceasta norocoasă, însă Lidia Fecioru l-a adus pe lume pe al doilea băiat ce o face mândră în prezent. Dacă viața de cuplu nu a fost una bună, Lidia Fecioru recunoaște că a rămas în relații bune cu primul ei soț, dar și cu al doilea, deși a fost judecată pentru faptul că nu și-a crescut băieții într-o familie care să aibă ambii părinți. 

Citește și: Lidia Fecioru, sfat pentru îndeplinirea dorinţelor. Aşa a reuşit să îşi schimbe viaţa în bine

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Astrologul a adresat în cadrul mai multor interviuri decizia pe care a luat-o spunând că cea mai bună decizie pentru a asigura un mediu fericit și echilibrat ambilor băieți a fost să se separe de fostul ei soț, chiar dacă acest lucru i-a făcut să sufere, deoarece acest sentiment a provenit din confortul pe care îl simte copilul.

În anul 2022, Lidia Fecioru a devenit și soacră mare, unul dintre băieții acesteia căsătorindu-se cu femeia pe care o iubește.

Nunta băiatului a fost organizată departe de București, pentru a avea loc într-un cadru de vis, din Pitești. Aceasta a declarat în acea perioadă că este soacră pentru a doua oară, însă primul băiat a decis să nu facă nunta, deoarece legătura pe care o are cu femeia iubită nu necesită acte. 

Iubitul ei s-a iubit cu o cunoscută asistentă TV

Lidia Fecioru nu a avut mare noroc în dragoste, deoarece aceasta are în prezent trei căsătorii încheiate, însă nu în toate a reușit să rămână în relații bune cu foștii ei soți. Unul dintre foștii ei parteneri de care a divorțat a jignit-o, ceea ce pentru cunoscutul astrolog a fost de neacceptat. În acea perioadă, Lidia Fecioru se lupta cu kilogramele în plus, în timp ce fostul ei soț îi făcea zilnic reproșuri, atunci aceasta a decis să slăbească și să pună punct relației. 

Deși Lidia Fecioru a avut parte de un drum anevoios pe plan amoros, aceasta și-a găsit fericirea și aprecierea pe care o merită în brațele unui bărbat mai tânăr decât ea. Bărbatul cu care ar forma o relație amoroasă Lidia Fecioru ar fi fostul unul dintre foștii iubiți ai Danielei Crudu, un cunoscut om de afaceri din Pitești.