Câți copii are Marina Almășan? „Îmi reproșez că nu le-am știut oferi tați implicați”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 iun 2024, 09:46
Câți copii are Marina Almășan
Sursa: Facebook Marina Almasan

Marina Almășan este o cunoscută scriitoare din România, ce a decis să urmeze o carieră în televiziune, ce i-a acaparat tot tipul liber pe care îl avea.

Marina Almășan este o femeie de succes din România, cunoscută atât ca fiind o scriitoare de succes, dar și ca prezentatoare TV. Femeia are o carieră care o împlinește, dar și o familie cu care se mândrește, deși pe parcursul anilor a ajuns să regrete anumite decizii pe care le-a luat, ce au făcut-o să petreacă un timp limitat cu familia ei.

Câți copii are Marina Almășan

Marina Almășan este o romantică incurabilă, iar deși a avut parte de mai multe relații nereușite, acestea au ajutat-o să se împlinească din punct de vedere personal, devenind astfel mamă a doi copii superbi. Din prima căsătorie a Marinei Almășan cu Dan Ungureanu, aceasta are o fiică ce a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani, pe Marina, iar din a doua căsnicie, cu solistul de muzică folk Victor Socaciu, aceasta are un băiat de 25 de ani, Victor.

Marina are 33 de ani, iar aceasta a făcut studiile superioare în Franța, oraș de care s-a îndrăgostit, motiv pentru care aceasta a decis să se stabilească pentru o perioadă. Această decizie a venit după ce Marina sau Marinuș, așa cum o alintă Marina Almășan, a terminat psihologia la SNSPA, în România. Victor, ce are 25 de ani, a decis și el să plece în străinătate pentru a se împlini din punct de vedere profesional, motiv pentru care băiatul s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite, fiind angajat la o firmă din domeniul IT. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Marina Almășan are o relație bună cu cei doi copii ai ei, fiind întotdeauna cu gândul la ei, în special după ce au decis să se mute la mii de kilometri distanță. Deși scriitoarea adoră revederile de care are parte după lungi perioade de lipsă a copiilor ei, aceasta recunoaște că îi este foarte greu să se despartă de ei, când vine vremea să plece.

Citește și: Marina Almășan a răbufnit după moartea lui Victor Socaciu la adresa soției lui: „Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați”

„Nu mi-am dorit niciodată copiii plecați, nu de lângă mine( nu sunt un părinte absurd!), ci din țara lor. Chiar și atunci când îmi pare că în jur totul se duce de râpă, tot nu pot fi de acord cu desprinderea copiilor noștri de țara lor.”

, a declarat Marina Almășan, potrivit viva.ro.  

Care este cel mai mare regret al Marinei Almășan?

Marina Almășan nu și-a imaginat niciodată că cei doi copii ai ei vor pleca la mii de kilometri distanță, iar când lipsa lor devine tot mai apăsătoare, scriitoarea recunoaște că regretă că a lăsat televiziunea să îi acapareze atât de mult viața.

Uitându-se în urmă, Marina Almășan regretă că nu a reușit să petreacă mai mult timp alături de copii ei atunci când a avut ocazia.

„Îmi reproșez că nu le-am știut oferi tați implicați. Că s-a întâmplat să nu le pot fi alături chiar în toate momentele în care m-ar fi dorit în preajmă, noroc cu părinții mei, care li s-au dedicat trup și suflet tuturor nepoților lor. Că uneori am fost mai aspră cu ei și mai pretențioasă decât mamele din jur. Când erau adolescenți, mi-au reproșat asta copios, am primit și calificativul de “cea mai rea mamă din lume”, a declarat Marina Almășan, potrivit fanatik.ro.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?