Câți copii are Mona Nicolici și care este ocupația acestora?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 sep 2024, 09:10
Mona Nicolici copii Foto(4)
Mona Nicolici
Sursa: Facebook Mona Nicolici

Mona Nicolici este cunoscută pentru cariera ei în televiziune, însă ocupațiile copiilor ei nu sunt asemănătoare cu a mamei lor.

Mona Nicolici a prezentat știri în perioada anilor 1990- 2000, însă în anul 2006 aceasta a decis să își încheie cariera de succes în televiziune pentru a petrece mai mult timp alături de familia, dar și pentru a se implica în companie multinațională, pe departamentul de Sustenabilitate. Iată câți copii are Mona Nicolici, dar și ce ocupații au aceștia.

Câți copii are Mona Nicolici și care este ocupația acestora

Mona Nicolici este cunoscută în România pentru cariera ei în televiziune, unde și-a arătat naturalețea pe sticlă și a furat inimile oamenilor în anii 1990- 2000. Din anul 2006, Mona Nicolici a decis să se retragă din televiziune pentru a se dedica familiei sale. Mona Nicolici are doi copii din căsătoria cu omul de afaceri Mihai Nicolici, Vlad și Maria, care au în față un viitor strălucitor.

Vlad Nicolici are 28 de ani, iar acesta a terminat Facultatea de Teatru, la clasa profesorului Florin Zamfirescu, iar acum este actor la Teatrul din Bacău. Deși marea sa pasiune este pentru actorie, Vlad cochetează și cu muzica, fiind chiar lider și chitarist al formației de pop rock R.U.A și al trupei de blues – rock, Blue 420. Maria Nicolici are 21 de ani, iar aceasta împarte aceleași pasiuni cu fratele său, fiind studentă la Regie de Teatru.

Citește și: Mona Nicolici vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Deși pare că cei doi nu au pasiuni asemănătoare cu ale mamei lor, este mai puțin cunoscut faptul că Mona Nicolici a visat și ea la o carieră în actorie. Viața Monei Nicolici nu s-a îndreptat spre actorie, însă aceasta este fericită că cei doi copii ai ei împărtășesc această iubire față de teatru, sperând să poată avea un trai decent din cariera lor. „Am făcut şi teatru în liceu.

Culmea e că amândoi au ieşit cu înclinaţia asta. Sper doar ca ei să aibă şansa să şi trăiască bine din asta.”, a declarat fosta prezentatoare, potrivit okmagazine.ro

Cum au fost afectați Vlad și Maria Nicolici de divorțul părinților?

Mona Nicolici s-a căsătorit în anul 1992 cu Mihai Nicolici, un om de afaceri cunoscut, iar din relația de dragoste dintre cei doi s-au născut Vlad și Maria.

Deși cele două minuni au venit în viețile lor, relația celor doi nu a rezistat până la adânci bătrâneți, iar aceștia au decis să își separe drumurile. Divorțul celor doi a fost realizat discret, cât mai departe de ochii curioșilor.

Vlad a declarat într-un interviu că divorțul părinților i-a afectat foarte mult, în special pe Maria, ce este cu 6 ani mai mică decât el, însă cel mai important lucru pentru a trece peste această perioadă dificilă a fost relația pe care o au cei doi frați. 

„În ciuda greutăților vieții, noi suntem niște oameni care ne iubim. Suntem uniți prin iubirea asta pe care uneori nu o conștientizăm. Iar eu am jucat mereu rolul de ușă deschisă între ei doi. Eram destul de mare când au divorțat. Știam că sunt o ușă deschisă pentru ei, am înțeles sentimentele și ce se întâmplă.Pentru sora mea impactul a fost mai mare, ea fiind mai mică. A conștientizat mai lent lucrurile, dar ei au știut să fie oameni buni și frumoși, au știut să ne protejeze și să ne țină acoperișul ăla orice s-ar întâmpla, așa încât noi să putem să ne dezvoltăm frumos”, potrivit viva.ro.