Câți copii are Robert Negoiță? Cel mai mic fiu al său are deja 11 ani

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 31 ian 2024, 11:55

Familia lui Robert Negoiță este formată din doi băieți și o fată

Sursa: Facebook Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3 are o familie cu care se mândrește, având alături de el trei copii, dintre care doi din primul mariaj și unul din cel de-al doilea.

Deși Robert Negoiță nu a avut mult noroc în dragoste, acesta se consideră cel mai norocos la capitolul familiei, fiind mândru de cei trei copii ai lui. Primarul Sectorului 3 a devenit mult mai familist după nașterea celor trei copii ai lui, doi din prima lui căsătorie cu Magdalena Negoiță și unul din căsătoria sa cu Sorina Docuz.

Câți copii are Robert Negoiță

Robert Negoiță nu a avut mult noroc în dragoste, având până în prezent două mariaje eșuate, însă acesta se mândrește cu cei trei copii ai lui ce i-au schimbat viața. Primarul Sectorului 3 al Capitalei a avut parte de un mariaj longeviv între anii 1996- 2008, alături de Magdalena Negoiță, femeie ce i-a dat doi copii, Louis, de 26 de ani și Karina, de 23 de ani. 

În anul 2008 a avut loc divorțul celor doi îndrăgostiți, iar în urma acestuia, Louis și Karina au rămas în grija tatălui politicianului, astfel încât cei doi să poată beneficia de cele mai bune unități de învățământ. Robert Negoiță a spus în acea perioadă că acesta a primit custodia copiilor, însă Magdalena Negoiță a ținut de fiecare dată să corecteze declarațiile primarului Sectorului 3 al Capitalei, adăugând că cei doi au o custodie împărțită, astfel atât ea, cât și Robert Negoiță își pot vizita cei doi copii fără să fie necesar un anumit program, potrivit cancan.ro.

Citește și: Alegeri Locale. Exit Poll ora 23:00 pentru sectoarele din Bucuresti: cine sunt noii primari

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Robert Negoiță nu a rămas singur foarte mult timp, iar pe parcursul anilor, acesta a întâlnit-o pe Sorina Docuz, cea ce a devenit mama celui de-al treilea copil al primarului. Primarul Sectorului 3 s-a căsătorit cu Sorina Docuz în anul 2013, iar la scurt timp după ce aceștia și-au unit destinele, aceasta a adus pe nume un băiețel, Cezar Vlad, ce acum are vârsta de 11 ani, fiind astfel cel mai mic copil al politicianului.

Sorina Docuz a ales să nască la un spital de stat, unde a avut parte de un tratament special, iar la câteva ore de la nașterea micuțului, nașii de botez, Gabriela Vrânceanu Firea și Florin Pandele au venit să o felicite pe proaspăta mămică, dar și să vadă noul membru al familiei, în calitate de fin.

Robert Negoiță și-a angajat fiul la companiei primăriei Sectorului 3 al Capitalei

În urmă cu patru ani a ieșit la suprafață că primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și-a angajat fiul în cadrul unei companii ce aparține de primărie, în cadrul căreia se îngrijesc spațiile verzi. Fiul cel mare al lui Robert Negoiță a fost angajat la Administrarea Domeniului Public București SA, societate controlată de Consiliul General al Sectorului 3, aflată astfel în atenția deosebită a primarului Sectorului 3.

Această informație a fost făcută publică în urmă cu patru ani, atunci când Robert Negoiță a decis să participe independent, dar sprijinit de partidul lui Victor Ponta, pentru un nou mandat la primăria Sectorului 3 din Capitală, după mai mulți ani în care a trăit numeroase dezamăgiri în calitate de membru al partidului PSD, potrivit newsweek.ro.

Documentul ce atestă că fiul cel mare al lui Robert Negoiță, Louis, a fost angajat în una din firmele ce se află în subordinea tatălui său face parte din declarația de avere a tatălui său, Robert Negoiță, ce a fost completată la data de 15 iunie 2020. Suma încasată din taxele locuitorilor sectorului 3 de fiul edilului sectorului 3, în anul 2019, a fost 19.696 de lei.