Câți copii avea, de fapt, Petrică Cercel?! Cine este Amy Cercel

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 02 aug 2022, 12:00
Petrică Cercel a murit joi, 16 septembrie.
Sursa: Facebook

Cine este Amy Cercel, fiul mai puțin cunoscut al lui Petrică Cercel? Iată câți copii avea, de fapt, regretatul manelist.

Petrică Cercel a murit joi, 16 septembrie, după ce a pierdut lupta cu Covid-19. Bărbatul a fost unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Însă, puțini sunt cei care știu câți copii avea regretatul manelist.

Citeste si: Soţia lui Petrică Cercel, mesaj plin de durere în ziua înmormântării. Ce a transmis Ana

Câți copii avea Petrică Cercel?

Celebrul Petrică Cercel a fost iubit de multă lume din România, dar mai ales de familie și prieteni, care sunt șocați că artistul nu mai este lângă ei. 

De-a lungul vieții sale, cântărețul a avut o mare iubire, pe lângă muzică, și anume familia. Soția sa, Ana, și cei trei copii ai săi i-au umplut sufletul de bucurii, iar dacă pe doi dintre ei publicul îi știe, cel de-al treilea fiu, Amy Cercel, a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Petrică Cercel și-a dedicat toți anii săi familiei și muzicii. El a devenit tată a trei băieți, Ionuț, Amy și Florin, dar și bunic a cinci nepoți. 

Citeste si: Fiul lui Petrică Cercel are probleme de sănătate. Ionuț Cercel are interzis la cântat

Fiul cel mai mic al lui Petrică Cercel, Ionuț, s-a făcut remarcat la vârsta de 12 ani în industria muzicală, urmând și Florin. Însă, Amy a preferat să fie mai retras. Nu a vrut să cânte, dar a preferat să îi ajute pe frații săi și pe tatăl său cu figurația în videoclipuri.

„Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim simplitatea, nu suntem fasonați”, a spus Petrică Cercel, în cadrul unei emisiuni.

Când a apărut cu toată familia la televizor, Petrică Cercel a mai dat și unele detalii despre soția lui Amy, despre care spunea că ar fi cam geloasă.

„Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, a mai adăugat artistul.