Câți frați are Vali Vijelie? Putină lume știe cum arată frații Vijelie și cu ce se ocupă fiecare

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 04:00
Foto(4)

Pe Vali Vijelie îl știe toată România, însă puțini știu că artistul mai are doi frați și o soră. Iata cu ce se ocupă aceștia:

 Vali Vijelie este un artist cunoscut    și îndrăgit de toată lumea. Ceea ce nu se știa însă, sunt alte detalii legate de familia celebrului manelist 

Citeste si: Vali Vijelie nu își serbează niciodată ziua de naștere. Care este, de fapt, motivul: "Îmi aduc aminte…"

Câți frați are Vali Vijelie?

Vali Vijelie are doi frați și o soră care muncesc pe brânci pentru a-și duce traiul și nu beneficiază deloc de luxul în care trăiește manelistul. 

Dumitru Rusu este fratele cel mare al lui Vali Vijelie. Este cioban și muncește din greu. Bărbatul și-a deschis un canal de YouTube, numit ”Ferma lui Mitică”. E vorba despre el acolo, despre cum se muncește la țară! 

Celălalt frate, mijlociul, este Marius. Acesta muncește la o firmă din Ferentari, unde este încărcător-descărcător. Acolo ar fi ajuns cu ”pile”, fratele Vijelie fiind cel care ar fi pus o vorbă bună pentru el. În weekend-uri, deși are liber, nu stă deloc. Mai face un ban lucrând cu ziua pe unde e nevoie, potrivit Cancan.

Citeste si: De ce a renunțat, de fapt, Vali Vijelie la celebra lui mustață? De vină este un alt artist de la noi!

Sora lui Vali Vijelie, Luminița, pare a avea cea mai grea soartă: este femeie de serviciu la o firmă de pe Bulevardul Ion Mihalache. Face curățenie pentru un salariu deloc îndestulător. Muncește cinstit pentru un trai crunt! Unde mai pui că ar avea și  probleme în căsnicie, potrivit surselor citate. De curând, ea s-ar fi despărțit de soțul ei, Ricardo.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fratele lui Vali Vijelie a murit la doar 16 ani

Vestea că fratele lui Vali Vijelie din Băileşti s-a stins din viaţă i-a şocat pe toţi cei care îl cunoşteau. Bercea din Băileşti, fratele lui Vali Vijelie din Băileşti, a încetat din viaţă în condiţii suspecte la numai 16 ani.

Înmormântarea tânărului a fost una cu mare fast, la care au fost invitat să cânte chiar şi Sorinel Puştiu.

Familia i-a organizat o inmormantare la casa parinteasca, unde a crescut. Sorinel Copilul de Aur a sustinut un concert de aproximativ o ora si a primit dedicatii chiar la capataiul baiatului, conform Wowbiz.

Cu câteva zile înainte de a-şi da ultima Suflare, "Bercea", aşa cum îl ştia lumea, a postat un mesaj sfâşietor pe pagina lui de Facebook.  "Doamne, îţi mulţumim pentru toate lucrurile minunate pe care ni le-ai dăruit.

Amin", scrisese el.

Citeste si: Ea e soția lui Vali Vijelie! Iată cum arată Carmen Rusu

"Asta a fost ultima lui postare. Dumnezeu să îl ierte!/ Aşa ceva nu e posibil!/ Ai fost un copil minunat! Ai lăsat multe lacrimi şi durere în urmă!/ Nu te-ai gândit ce laşi în urma ta?/ Dumnezeu să te aibă în paza lui!", au reacţionat oamenii.

Vali Vijelie la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 2 februarie, Vali Vijelie (Valentin Rusu, numele real) vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:30, la Kanal D!

De ce nu purtați în acte numele tatălui?”, “Care este cea mai mare sumă cu care ați plecat de la o nuntă?”, “De ce nu recunosc românii că ascultă manele?”, “Este Nuțu Cămătaru scutul dumneavoastră în fața clanurilor mafiote?”, “Ați dat șpagă pentru permisul de conducere?”, “Poate un bărbat să iubească două femei?”, “V-ați supărat pe Dumnezeu la moartea mamei?”,  sunt doar câteva dintre întrebările care îi vor fi adresate lui Vali Vijelie.

Citeste si: Vali Vijelie în lacrimi la ''40 de întrebări cu Denise Rifai''! Ce l-a făcut pe celebrul manelist să cedeze. Un interviu de exceptie, marţi, de la 22:30, pe Kanal D

Nu ratați o nouă ediție incendiară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată marți, 2 februarie, la ora 22:30, la Kanal D! 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?