Câți nepoți și nepoate avea Regina Elisabeta a II-a? Lady Louise era preferata ei

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 iun 2023, 01:10

Câți nepoți avea Regina Elisabeta a II-a

Sursa: Facebook

Regina Elisabeta a II-a a lăsat în urmă o familie numeroasă, chiar dacă în lumina reflectoarelor apăreau doar fiul ei Charles și nepoții William și Harry.

Suverana avea mai mulți copii și nepoți, ba chiar strănepoți de care s-a bucurat și i-a văzut crescând până în ziua în care problemele de sănătate i-au pus capăt vieții.

Citeste si: LIVE TEXT: Sicriul Reginei va ajunge astăzi la Londra. Regele Charles al III-lea va vizita marți Irlanda de Nord în calitate de monarh

Regina Elisabeta a II-a avea 8 nepoți și nepoate

Regina Elisabeta a II- a avut 4 copii din lunga căsnicie cu soțul său, prințul Philip. Cel mare este prințul Charles, urmând apoi prințesa Anne, prințul Andrei și prințul Edward. Fiecare dintre cei patru au avut la rândul lor câte doi copii.

Astfel, suverana s-a bucurat de venirea pe lume a 4 nepoți. Din partea prințului Charles, suverana îi are pe Prințul William, care este următorul la tron după retragerea tatălui său și pe Prințul Harry.

Prințesa Anne a Marii Britanii are din căsnicia sa cu Mark Phillips doi copii, o fată, Zara Tindall, ce este a 19-a pe linia de succesiune la tron și un băiat, Peter Phillips, al 16-lea pe linia de succesiune. Cei doi nepoți ai Reginei nu dețin un titlu regal.

Prințesa Beatrice de York este a noua persoană și a doua femeie în linia de succesiune la tron și Prințesa Eugenie de York, sunt fetele Prințului Andrei, Duce de York și a lui Sarah, Ducesă de York. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ultimii nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a sunt Lady Louise, a 14-a pe linia de succesiune. și James, Viconte de Severn, al 13-lea pe linia de succesiune la tronul britanic, copii Prințului Eduard cu contesa Sophie Wessex. 

Citeste si: Ce semnifică sicriul de stejar al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. A fost realizat în anul 1991

Lady Louise era preferata Reginei Elisabeta a II-a

Cum toată lumea se aștepta, Lady Louise Era preferata Reginei Elisabeta a II-a. Fata prințului Edward și a prințesei Sofia era cea cu care Regina avea cea mai apropiată relație deoarece micuța îi amintea foarte mult de cum era ea în tinerețe.

Cele două chiar împărtășeau și aceleași pasiuni, una dintre ele fiind cea pentru cai.

„Cu siguranță, Lady Louise este preferată a reginei, iar aceasta poate avea un rol important în familia regală în viitor. Majestatea sa vede foarte des cu Edward și Sophie și copiii acestora la Castelul Windsor, mai ales că ei locuiesc în apropiere, la Bagshot Park. Regina este foarte apropiată de prințesa Sophie și a existat întotdeauna o legătură între ele, mai ales că Sophie aproape a murit naștere, iar Louise a avut a rămas cu o problemă la ochi.

Cu toate acestea, ea a crescut și a devenit o tânără minunată și inteligentă, iar Regina o adoră”, a mărturisit expertul regal, Phil Dampier.

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Meghan Markle la Castelul Windsor. Cum a reacționat în fața oamenilor

Sursa: spynews.ro