Catinca de la „Casa iubirii” a cerut părerea fanilor! „Oare doar eu pățesc așa?”. Cu ce problemă se confruntă fosta concurentă

Autor: Lavinia Medrea

Catinca, una dintre fostele concurente ale sezonului 2 „Casa iubirii”, a cerut opinia fanilor pe Internet.

Catinca Marilena Tîrziu, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate foste concurente ale sezonului 2 „Casa iubirii”, show-ul prezentat de Andreea Mantea la Kanal D, a cerut părerea fanilor ei pe Instagram.

Cu ce problemă se confruntă Catinca de la „Casa iubirii”

Catinca de la „Casa iubirii” a decis să-și ia telefonul și să se filmeze în timp ce le pune o întrebare urmăritorilor ei.

Fosta concurentă a fost foarte curioasă să afle dacă există și alți oameni care s-au aflat în situații similare cu ale ei, așa că s-a adresat în legătură cu acest subiect pe secțiunea Instagram Story.

Citește și: Laurențiu, primele declarații după împăcarea cu Lorena! Ce gest a făcut tânărul cât timp el și iubita lui au fost despărțiți: „A fost un impuls”

Se pare că frumoasa brunetă s-a aranjat, s-a coafat și, când a trebuit să iasă în oraș, s-a răzgândit și s-a întors înapoi în pat, deoarece a obosit. Catinca i-a întrebat pe toți urmăritorii ei dacă și ei se confruntă cu asemenea situații.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu știu, oare doar eu pățesc așa? Mă pregătesc, mă aranjez, zic că ies în oraș și, când colo, mă ia un somn, mă schimb în pijamale și zic lasă”, a spus Catinca.

Citește și: Patrick a dat cărțile pe față și a recunoscut că a forțat nota cu Larisa! „Pentru mine e clar! Punct! Femeia nu mă vrea!” Iată ce decizie radicală a luat Patrick și cum a reacționat concurenta

Catinca a răbufnit pe rețelele sociale

Nu este prima dată când Catinca și-a expus gândurile pe Internet, fie ele bune sau rele. Acum ceva timp, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a fost în doliu și a răbufnit din cauza răutății oamenilor și a transmis un mesaj dur.

„N-am vrut să deschid subiectul pentru că nu mi se pare normal să mă plâng aici de ce mi se întâmplă în viața privată, dar deja am ajuns la limită și nu pot să tac din gură când văd toate pr*astele posibile care se găsesc

să comenteze despre ce postez, mai ales când vine vorba de ultima postare (n.r.: o poză la biserică) în care este vorba de ce s-a întâmplat astăzi în viața mea și despre evenimentul care s-a întâmplat în urmă cu două zile.

Dacă vedeți că postez astfel de chestii automat n-am nevoie să-mi spuneți: Vai, unde era credincioasa, vai, nu știu ce. Sunteți n*simțiți, nu aveți pic de respect față de nimeni și sper să n u aveți parte de ce moment am eu acum.

Uitați să fiți oameni și e urât”, a transmis Catinca la acea vreme, pe Instagram.