Catinca de la „Casa iubirii” este îndrăgostită până peste cap de Robert! Ce mesaj a transmis concurenta pe Internet: „Poate că Dumnezeu a planificat totul”

Author: Lavinia Medrea

Ce mesaj a transmis concurenta pe Internet

Sursa: Captură KANAL D

Catinca, una dintre concurentele emisiunii „Casa iubirii”, a transmis un mesaj legat de Robert pe Instagram.

De ceva timp, în „ Casa iubirii ” se discută intens subiectul „Robert și Catinca”. După ce tânărul a avut o relație cu o altă concurentă, Mihaela, acesta și-a îndreptat imediat atenția spre Catinca, lucru care a ridicat multe suspiciuni atât în rândul băieților, cât și al fetelor.

Catinca de la „Casa iubirii” este îndrăgostită până peste cap de Robert

Deși mulți oameni nu-i dau crezare în ceea ce privește sentimentele ei, iată că Catinca pare că este chiar foarte îndrăgostită de Robert. După ce concurenta a declarat că a fost atrasă de el încă de la începutul emisiunii, dar nu a avut loc de Mihaela să facă niciun pas, acum tânăra este mai determinată ca niciodată să ajungă la inima lui Robert care, la rândul lui, se simte foarte bine în preajma Catincăi.

Citește și: Vlada, pusă într-o situație dificilă! Laurențiu a dezvăluit în fața tuturor că Vladei i-ar fi plăcut să îl cunoască și pe Adelin, noul concurent! Iată cum a reacționat Antoni și ce s-a întâmplat

Recent, concurenta de la „Casa iubirii” a transmis două mesaje pe Instagram, respectiv niște citate care au legătură cu Robert. Imediat după, în următorul Instagram Story, tânăra șatenă a publicat un videoclip emoționant cu Robert, subliniind faptul că se gândește la el.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Nimeni nu-mi aduce zâmbetul pe buze așa cum o faci tu. Poate că Dumnezeu a planificat totul și poate într-un fel sau altul a făcut-o cu un motiv”, a transmis Catinca, pe contul ei de Instagram.

Citește și: „Robert poate vrea să se răzbune”. Lorena face dezvăluiri în premieră despre Catinca și Robert! Care este, de fapt, adevărul despre apropierea bruscă dintre cei doi concurenți din „Casa iubirii”

Concurenții nu cred că apropierea dintre Robert și Catinca este reală

Apropierea dintre Robert și Catinca în „Casa iubirii” a devenit o adevărată controversă de când Catinca și-a făcut curaj să-și exprime sentimentele. Prietenia cu Mihaela, fosta parteneră a lui Robert, s-a degradat instantaneu atunci când au început să apară jignirile și înțepăturile pe baza faptului că Mihaela a simțit trădare din partea prietenei sale.

Multă lume îl bănuiește în special pe Robert că ar face toate aceste lucruri doar de dragul competiției, deoarece consideră că este ceva putred la mijloc. Nici Catinca și nici Robert nu au dat semne că ar fi atrași unul de altul de la începutul emisiunii, așa cum susțin amândoi, ci totul s-a întâmplat brusc, de câteva săptămâni, motiv pentru care se crede că apropierea dintre ei ar fi doar o strategie care să-i ducă mai aproape de premiul cel mare sau care să le aducă mai multă faimă și mai mulți urmăritori.