Catinca de la ”Casa Iubirii”, în doliu! Fosta concurentă plânge pierderea unei persoane extrem de dragi

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 feb 2024, 23:45

Catinca de la ”Casa iubirii” plânge pierderea unei persoane apropiate

Sursa: Captură KANAL D- ”Casa Iubirii”

Catinca de la ”Casa iubirii” trece prin momente dificile. Fosta concurentă a anunțat decesul unei persoane apropiate.

Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” și-a întristat fanii cu ultima sa postare. Catinca plânge pierderea unei persoane dragi, trecute la cele veșnice, anunțul trist fiind făcut pe pagina sa de Instagram, în secțiunea Instastory.

Catinca de la ”Casa iubirii” se află în doliu

Fosta concurentă a emisiunii "Casa Iubirii", Catinca, trece printr-o perioadă dificilă după pierderea unei persoane extrem de dragi.

Participanta, cunoscută pentru prezența sa în al doilea sezon al show-ului matrimonial, a transmis vestea tristă printr-o postare emoționantă pe contul său de Instagram.

În imaginea postată, Catinca a afișat un semn de doliu, subliniind astfel că a suferit o pierdere profundă. Fanii și prietenii acesteia au fost rapizi în exprimarea compasiunii și sprijinului față de favorita lor.

Citește și: Robert Chirescu, vacanță exotică alături de iubita lui? Detaliul care a apărut pe pagina de Instagram a fostului concurent de la „Casa iubirii”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Fără a oferi detalii specifice cu privire la persoana decedată sau la circumstanțele în care s-a produs decesul, Catinca a reușit să transmită o atmosferă de tristețe și regret printre susținătorii săi. Prietenii virtuali ai concurentei din "Casa Iubirii" și-au exprimat  compasiunea față de durerea prin care trece Catinca.

În aceste momente dificile, fanii și susținătorii îi transmit gânduri bune și multe încurajări, respectându-i intimitatea în fața acestei pierderi.

Catinca a demonstrat că, pe lângă experiența sa în emisiune, se confruntă acum cu o situație dureroasă în plan personal.

Catinca de la ”Casa iubirii” suferă de mai multe tulburări

Catinca, una dintre cele mai îndrăgite concurente ale sezonului 2 „Casa iubirii”, s-a deschis în fața urmăritorilor ei și a vorbit despre tulburările de care suferă și care o împiedică să trăiască viața la maxim, așa cum și-ar dori oricine.

Frumoasa brunetă se confruntă cu depresia și cu sindromul ADHD, tulburări care afectează oamenii în moduri diferite. Catinca a descris, de asemenea, cum se manifestă la ea un episod depresiv.

Citește și: "Îmi doresc! M-aș adapta repede!" Catinca, despre revenirea în sezonul 3 al emisiunii Casa iubirii! Ce concurent i-a atras atenția? 

„Tind să cred că perioade grele am avut și am constant.

Sufăr de depresie/ADHD de câțiva ani. Și de multe ori sunt la pământ când nu-mi pot ține mintea ocupată cu alte activități, când simt că nu am rost și trece timpul pe lângă mine nefăcând nimic important pentru mine sau ceilalți. De multe ori trec zile sau săptămâni în care nu-mi doresc să comunic cu nimeni până nu-mi revin și sunt din nou aptă să socializez.  Așa că dacă vreodată te-ai simțit așa, nu ești singur și totul o să fie bine.
Nu te închide în tine, ieși afară și bucură-te de viață!”,
a dezvăluit Catinca pe o rețea de socializare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.