Catinca, fosta concurentă de la Casa iubirii, apariție uluitoare în compania unui fost participant din cel de-al doilea sezon al emisiunii! Iată cum au fost surprinși cei doi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2024, 17:28

Catinca, în ipostaze tandre alături de un fost concurent de la Casa iubirii! Iată cum au fost filmați cei doi tineri, în timp ce dansau într-un club!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii a adus în atenția publicului concurenți dornici să își caute jumătatea. Printre aceștia s-a numărat și Catinca, o tânără în vârstă de 25 de ani din Constanța, care a intrat pe parcurs în cadrul show-ului și care și-a dorit enorm să își găsească un partener conform standardelor sale. Însă norocul nu i-a surâs brunetei și după câteva încercări eșuate aceasta a fost eliminată.

Catinca, în ipostaze tandre alături de un fost concurent de la Casa iubirii

Încă de cum a intrat în Casa iubirii, Catinca a mărturisit că îl admira pe Cosmin, unul dintre cei mai carismatici băieți din emisiune la acel moment. Deși au încercat să se apropie și s-au bucurat și de câteva întâlniri de senzație în afara platourilor de filmare, în cele din urmă cei doi concurenți au pus punct perioadei lor de cunoaștere, spre marea dezamăgire a tinerei.

Citește și: Casa iubirii: Eliminare cu lacrimi și emoții copleșitoare! Julia, Antoni și Catinca au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a părăsit emisiunea cu o săptămână înainte de Marea Finală

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

La scurtă vreme, Catinca s-a apropiat de Robert, un alt concurent apreciat de public din sezonul al doilea al emisiunii Casa iubirii. Încrezătoare că totul va funcționa de această dată, Catinca a ajuns din nou într-un moment de mare tristețe în clipa în care concurentul a decis să se distanțeze de ea. Aceasta a suferit enorm din cauza despărțirii de Robert, iar după doar câteva săptămâni și-a exprimat dorința de a părăsi emisiunea, iar colegii săi au votat-o spre eliminare.

Astfel, Catinca a fost eliminată cu puțin timp înainte de Marea Finală, iar fanii săi și-au dorit că aceasta să își întâlnească jumătatea în afara show-ului.

De curând, Catinca fost surprinsă într-un club în compania lui Alex, un fost concurent la Casa iubirii. Cei doi tineri au fost filmați în ipostaze destul de apropiate, în timp ce dansau lasciv, pe ritmul unei melodii romantice.

Citește și: Catinca, dezvăluiri incendiare după eliminarea din ”Casa iubirii”: ”Nu o agreez deloc, nu-mi place persoana ei” Ce spune Catinca despre relația cu Robert

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.