Catinca, în lacrimi! Cosmin este bulversat de reacția partenerei sale! „Nu știu cum e mai bine! Nu știu ce să fac!” Iată ce schimb replici uluitoare au avut cei doi concurenți în Casa iubirii

Author: Ana Filip
Actualizat: 24 aug 2023, 21:37
Foto(5)

Momente triste în Casa iubirii! Catinca și Cosmin sunt tot mai aproape de o despărțire definitivă! „Nu cred că îți plac mult!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și la ce concluzie au ajuns în privința relației lor!

La începutul săptămânii concurentele din Casa iubirii au avut parte de o surpriză de proporții, deoarece un nou băiat a intrat în emisiune. Chipeșul Moise a făcut furori încă de când a pășit în casă fetelor, unde de la bun început a recunoscut că o admira pe Cristina, iar la scurt timp, tânăra a mărturisit că și ea a fost încântată de apariția lui. În ediția de astăzi însă, Catinca și Cosmin au mai trecut printr-o confruntare între patru ochi, în grădina, unde și-au spus tot ceea ce aveau pe suflet.

Pe de o parte, Catinca i-a reproșat partenerului ei faptul că i-a dat speranțe deșarte deși nu o place, iar pe de altă parte, Cosmin a încercat să ii explice tinerei că nu-a dorit o clipă să o facă să sufere și că în prezent se simte foarte confuz.

Catinca, în lacrimi! Cosmin este bulversat de reacția partenerei sale! „Nu știu cum e mai bine! Nu știu ce să fac!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată, deoarece pe de o parte, Radu a suferit enorm să o vadă pe Cristina dansând cu Moise, noul concurent, iar pe de altă parte, Catinca și Cosmin s-au apropiat și mai mult de momentul despărțirii definitive. Catinca și-a dorit enorm să se vadă cu Cosmin și să poarte o conversație între patru ochi pentru a încerca să își lămurească neînțelegerile.

Ajunși față în față, în grădină, Cosmin a început prin a-i spune Catincăi faptul că se simte bulversat de tot ceea ce s-a petrecut între ei în ultima vreme și nu știe în prezent ce decizie să ia în privința continuării perioadei lor de cunoaștere. Vorbele lui Cosmin au determinat-o pe Catinca să izbucnească în lacrimi din nou.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cosmin: Nu știu, clar e vină mea! Nu e vină ta! Tu nu mi-ai cerut nimic! Nu știu ce e mai bine! Nu știu ce să fac! Hai nu mai plânge! Nu îmi place să te văd așa! Eu vreau că în orice situație am fi să rămânem în relații bune! Să nu ne urîm că nu îmi place să mă urască cineva!

Catinca: Eu nu urăsc pe nimeni, Cosmin! Știi ce mă doare cel mai tare la situația asta! Este că fix aici am vorbit toate chestiile cu ține și m-am deschis față de tine și ți-am zis prin tot ce am trecut! Poate și mie mi-a fost frică și ți-am zis că și eu tind atunci când mă atașez de cineva să dau pași în spate, dar am zis că suntem aici și am venit să ne căutăm jumătatea și poate va fi ceva între noi!

Citește și: Cristina, mărturisire uluitoare, la scurt timp de la intrarea lui Moise, noul concurent în Casa iubirii! „Îmi place un pic!” Iată cum a reacționat Radu

Citește și: Un nou concurent a pășit în „Casa iubirii”! Cine este Moise și pentru ce fată a venit în emisiune: „Caut pe cineva care să fie aproape de așteptările mele”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.