Casa Iubirii: Catinca, în lacrimi după întâlnirea misterioasă a Larisei! Cum vede concurenta relația dintre ea și Robert

Author: Laura Macovei
Actualizat: 29 dec 2023, 19:30

Catinca, în lacrimi după întâlnirea misterioasă a Larisei! Cum vede concurenta relația dintre ea și Robert

Sursa: Kanal D

În ediția de sâmbără, Larisa iese la întâlnire cu unul dintre concurenți, iar fetele deja aflate într-o relație sunt îngrijorate că partenerul lor ar putea fi cel care a plecat alături de Larisa la date.

Cea mai tristă este Catinca, deoarece se teme că Robert ar putea fi cel care a însoțit-o pe Larisa la întâlnirea care a avut loc în sala de fitness.

Catinca a izbucnit în lacrimi

Întrebată de Andreea Mantea de ce ar fi deranjată dacă Robert a plecat la întâlnire cu Larisa, aceasta a fost reticentă și extrem de emoționată și a izbucnit imediat în plâns.

Pe de altă parte, Robert nu își explică comportamentul acesteia și consideră că își face propriile scenarii de pe urma cărora tot ea are de suferit.

Citește și: Lorena și Laurențiu, detalii din viața de cuplu: ”Dorm cu ea în fiecare noapte” Cum reacționează fosta concurentă în momentul în care iubitul ei greșește

Andreea Mantea: Nici nu știți când a fost întâlnirea.

Larisa spune că ar repeta experiența.

Cristina: Mă bucur pentru ei.

Catinca: Vreau să-mi pregătesc șervețelele. Nu știu, nu am încredere în mine și în reacțiile mele.

Andreea Mantea: Îți vine să plângi? Dacă Larisa ar fi fost la această întâlnire cu Robert, ce-i greșit? De ce te-ar deranja atât de tare?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Catinca: Nimic, nu aș renunța la el. Eu sper că nu s-a întâmplat nimic, dar ce contează ce simt eu? Putem trece la alt subiect?

Larisa: Ați spus că nu există interacțiune, ați spus că toate sunt date-uri.

Robert: Suferă din cauza gândirii ei. Își dorește să mă vadă pe mine doar lângă ea, dar ea să se vadă lângă alții.

Citește și: Casa iubirii: Radu o atacă pe Bianca în fața lui Ionuț: „Lui Ionuț nu cred că o să-i convină!”. Ce acuzații îi aduce Radu concurentei

Chiar dacă au devenit apropiați și au încercat să construiască o relație, Catinca și Robert au hotărât recent să încheie capitolul lor de cunoaștere și să își urmeze fiecare propriul drum.

Recent, Catinca și-a manifestat regretele cu privire la despărțirea de Robert și a dezvăluit că suferă profund din cauza atitudinii distante și indiferente a fostului ei partener. În plus, tânăra a exprimat sentimente de gelozie față de Larisa, în special după ce aceasta s-a apropiat neașteptat de mult de Robert.

Vedeți cum reacționează Catinca, dar și cine este cu adevărat concurentul care a ieșit la întâlnire alături de Larisa în ediția de sâmbătă, 30 decembrie 2023, doar la Kanal D.

 


Gagea a luat o decizie neașteptată în Casa iubirii, miercuri, 10 iulie. Tânărul s-a despărțit de Alexandra. Incredibil cum a reacționat bruneta.