Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan

Autor: Marina Ionescu

Catinca, fosta concurentă din Casa iubirii, a transmis un mesaj șocat în mediul online, după despărțirea de Ștefan. Iată ce a transmis tânăra!

Catinca a transmis un mesaj pentru fanii ei, imediat după despărțirea de Ștefan. Iată ce i-a rugat fosta concurentă din sezonul 2 al emisiunii Casa iubirii.

Citește și: Denisa, îndrăgostită de Gagea? Reacția neașteptată a Alexandrei: "Nu cred..."

Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online

Catinca a fost una dintre cele mai apreciate concurente din "Casa iubirii" în sezonul 2 al emisiunii.

Aceasta a format un cuplu cu Robert în cadrul emisiunii, dar relația dintre ei nu a funcționat și au decis să se despartă. Separarea dintre ei a afectat-o foarte mult pe Catinca, care a suferit enorm și după ce a părăsit Casa iubirii, dar în cele din urmă și-a revenit.

Cu toate acestea, Catinca părea că și-a găsit liniștea în brațele lui Ștefan, tot un fost concurent din Casa iubirii, dar din sezonul 3 al emisiunii.

Cei doi se afișau mereu pe rețelele sociale, unde păreau mai îndrăgostiți ca niciodată. Acum, când totul părea perfect între ea și Ștefan, tânăra a anunțat că povestea lor de dragoste s-a terminat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Citește și: Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

În mediul online, tânăra s-a arătat extrem de afectată de separarea dintre ei și pare că este foarte afectată. Însă, în urmă cu puțin timp, aceasta și-a îngrijorat fanii cu ultimul mesaj din mediul online.

Tânăra și-a rugat fanii să nu o mai întrebe ce s-a întâmplat între ea și Ștefan, pentru că în acest moment nu este pregătită să vorbească, iar întrebările insistente ale urmăritorilor nu fac

decât să o rănească.

''Când o să mă simt pregătită să vorbesc despre ce s-a întâmplat, o să o fac. Vă rog, nu-mi mai scrieți să mă întrebați, pentru că îmi faceți rău involuntar. Vă mulțumesc pentru înțelegere!'', a transmis Catinca pe pagina ei personală de Instagram.