Catinca, mesaj neașteptat după o lună de la despărțirea de Ștefan: „Ne-am făcut planuri”. Decizia uluitoare pe care a luat-o fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Catinca a decis să facă un pas important, după despărțirea de Ștefan

Sursa: Instagram catinca_mt

Catinca, una dintre fostele concurente ale emisiunii matrimoniale „Casa Iubirii”, a postat recent pe Instagram un mesaj puternic și emoționant, la o lună după despărțirea de Ștefan.

În postarea distribuită la Instastory, Catinca face referire la sfatul primit de la terapeutul ei, care i-a recomandat să ierte, lucru pe care acum a decis să îl pună în practică. După o lună de la despărțirea de Ștefan, fosta concurentă de la „Casa iubirii” pare că începe să treacă peste acest moment dureros.

Ce decizie a luat Catinca, la o lună după despărțirea de Ștefan

În imaginea pe care fata a distribuit-o pe Instagram, este subliniat un pasaj care reflectă sentimentele și gândurile sale actuale: „Te iert că nu m-ai iubit și că nici nu ai încercat să o faci. Te iert că m-ai mințit de atâtea ori și că eu, ca proasta, am crezut în cuvintele tale fără noimă”. Această confesiune publică sugerează profunzimea rănilor suferite în relație, dar și hotărârea ei de a se elibera de resentimente și de a merge mai departe.

Citește și: Mesajul Catincăi, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, care pus pe jar internetul: „O femeie rămâne acolo unde găsește liniște”. Ce se întâmplă în viața ei în aceste momente

Mesajul continuă într-un ton similar și aduce în prim-plan regretul pentru planurile nerealizate și pentru reproșurile primite: „Te iert că ne-am făcut planuri și apoi le-ai spulberat, că mi-ai reproșat defecte pe care nu le aveam și pe care acum le iubești la alta”.

Această declarație arată cât de dureroasă a fost despărțirea pentru Catinca, dar și cât de important este pentru ea să închidă acest capitol din viața sa cu demnitate și iertare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Catinca este hotărâtă să-l ierte pe Ștefan și să treacă peste despărțire 

De asemenea, fragmentul din mesajul fetei care sugerează că Ștefan și-ar fi găsit, deja, pe altcineva ridică multe semne de întrebare și lasă să se înțeleagă că, poate, de aceea a ales Catinca să se resemneze și să lase în trecut tot ce a fost între ei.

Prin distribuirea respectivelor rânduri, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a dat dovadă de sinceritate și vulnerabilitate.

Mesajul este cu atât mai puternic cu cât vine într-un moment în care mulți fani încă sperau la o împăcare între ea și Ștefan, dar Catinca pare să fi decis că cel mai sănătos pentru ea este să meargă mai departe.

Citește și: Catinca și-ar fi dorit să aibă un copil cu Ștefan! Postarea care a dat-o de gol pe fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Această postare este un semn clar că, deși suferința este încă prezentă, Catinca este pregătită să lase în urmă trecutul și să se concentreze pe vindecare și pe un viitor mai luminos.

Sursă foto: Instagram catinca_mt