„Catinca nu i-a plăcut, eu nu-ți plac, dar ce-ți place ție?”. Julia va răbufni, sătulă de confuzia lui Cosmin! Aflați ce se va întâmpla mâine, 19 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, într-un nou episod din „Casa iubirii”, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Julia va izbucni după reacțiile lui Cosmin.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Julia nu va mai suporta și va răbufni după declarațiile lui Cosmin și ale lui Robert.

Julia va răbufni, sătulă de confuzia lui Cosmin

În episodul de mâine, Julia va fi deranjată de faptul că faptele ei vor fi interpretate de colegi.

„Interacționezi în continuare cu Julia și cred că tu nu ai văzut asta din partea lui, să vină să vorbească cu tine”, va declara Lorena.

Citește și: „A fost ultima zi”. Postarea făcută de Andreea Mantea care i-a impresionat pe fani. Ce anunț a făcut prezentatoarea de la „Casa iubirii”

„Las-o așa, Laurențiu știe mai bine, toată lumea știe mai bine decât mine, e ok așa, lasă-mă să pic prost”, va spune Julia.

Cosmin va interveni și îi va explica Juliei că reacțiile pe care le-a avut când a venit în casa băieților nu-i dau dreptul să fie supărată. 

Citește și: „N-ai destulă încredere”. Încrederea Lorenei în Laurențiu este pusă la îndoială. Antoni speră ca venirea Vladei în „Casa iubirii” să-i aducă o bucurie după dezamăgirea creată de Larisa

„Nu, dar asta rezultă din ce ai făcut că ai venit, ai zis că mai interacționăm, așa a rămas vorba, după care ai venit și te-ai dus în grădină și ai stat așa, și acum tot tu te superi. Supără-te, să fii sănătoasă!”, a spus Cosmin.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Chiar în timp ce Cosmin vorbește, Julia nu mai suportă să-l audă și decide să se ridice de pe canapea și să plece în curte.

„Ce să-i fac?”, va spune Cosmin.

„Nimic, dacă îți pasă de ea s-o împaci, dacă nu îți pasă s-o lași în pace”, îl va sfătui Bianca.

„Am văzut destul de bine cât i-a păsat!”, a spus Julia, în curte, auzind discuțiile din casă.

Julia îl va acuza pe Cosmin că este indecis

Robert va interveni și el și îi va spune Juliei că exagerează cu reacțiile pe care le are deoarece lui Cosmin nu-i plac femeile dure. Când va auzi declarațiile făcute de Robert, Julia va intra nervoasă în casă și va răbufni.

„Deci lui Cosmin Catinca nu i-a plăcut, care e liniștită, eu care sunt agitată nu-ți plac, dar ce-ți place ție, Cosmin?”, va exclama Julia.

„Să stai tu cu o persoană cu atitudinea asta”, va mai spune Robert.

„Uite cum țipă”, va reacționa Cosmin.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 19 septembrie 2023, de la orele 10:00 și 16:30, într-un nou episod din „Casa iubirii”, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.