Catinca, primul mesaj după despărțirea de Ștefan: „A început să dea follow la alte fete”

Autor: Diana Ghita

Catinca și Ștefan nu mai sunt împreună

Sursa: Instagram catinca_mt; Instagram eusuntmustata

Miercuri seară, Ștefan și Catinca, foștii concurenți de la „Casa iubirii”, au făcut un anunț cutremurător pentru fanii lor. Cei doi au transmis că, oficial, nu mai formează un cuplu.

Ștefan și Catinca au început să formeze un cuplu în urmă cu câteva luni, imediat după eliminarea tânărului din „Casa iubirii”. Deși postau regulat în mediul online diverse fotografii și filmări împreună, în care păreau foarte fericiți, se pare că a apărut ceva care a produs o ruptură în relația lor.

Citește și: Catinca, însărcinată? Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a spus adevărul despre sarcină, la câteva zile după ce a făcut publică relația cu Ștefan

Ce mesaje au postat Catinca și Ștefan după despărțire

Imediat după ce au luat decizia radicală de a se despărți, foștii concurenți au ținut să împărtășească acest eveniment dureros și cu urmăritorii lor de pe Instagram. Deși Ștefan a postat doar un mesaj prin care le-a transmis fanilor că, o vreme, nu va mai fi activ pe rețelele sociale, din cauza unei probleme personale, fără să ofere mai multe explicații, Catinca a răbufnit și a publicat numeroase mesaje prin care a dat de înțeles că relația lor s-a încheiat.

„Vă pup pe toți! Vreau să vă zic că nu sunt bine în momentul acesta, este ceva sufletește. O să mă întorc și când o să o fac, vin în forță cu tot! Vă mulțumesc super mult, tuturor!”,  a transmis Ștefan, prin intermediul unei postări pe Instastory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În contrast, fosta lui iubită a fost mai explicită în mesajele ei. Primele postări pe care le-a făcut imediat după despărțire au conținut mai multe texte prin care și-a exprimat durerea: „Eu acceptând, în sfârșit, că s-a terminat/ Într-o zi vei privi înapoi și vei fi recunoscător că ai mers pe calea Lui Dumnezeu și nu pe a ta”.

Ce gest a făcut Ștefan la doar câteva ore după despărțirea de Catinca

Ba mai mult, Catinca a remarcat un detaliu surprinzător pe contul de Instagram al fostului concurent de la „Casa iubirii”. La doar câteva ore de la despărțire, acesta a început să urmărească fete noi: „Atât de mult am însemnat pentru el încât după câteva ore de la despărțire deja a început să dea follow la alte fete”.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto

Fosta iubită a lui Ștefan nu a încetat nici acum din a-și striga suferința pe rețelele sociale, întrucât, în această dimineață, a postat un alt mesaj referitor la despărțire: „Într-o altă viață poate am fost tu și eu, poate acolo ne-am iubit mai bine, poate într-o altă viață am făcut toate lucrurile pe care le-am spus. Ai fost prietenul meu, iubirea mea”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.