Catinca și-ar fi dorit să aibă un copil cu Ștefan! Postarea care a dat-o de gol pe fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Catinca l-ar fi văzut pe Ștefan în ipostaza de tată

Sursa: Instagram catinca_mt; Unsplash

În urmă cu aproape două săptămâni, Catinca și Ștefan s-au despărțit, ceea ce i-a provocat o suferință profundă tinerei, care încă are sentimente pentru el.

După separarea de Ștefan, Catinca a început să posteze aproape zilnic mesaje prin care încearcă să le împărtășească fanilor din online durerea pe care o simte. Printre acestea, se numără și un clip prin care a dat de înțeles că visa să aibă un copil cu fostul ei iubit.

Ce postare a dat-o de gol pe Catinca de la „Casa iubirii”

Se pare că fosta concurentă de la „Casa iubirii” avea planuri mari cu Ștefan, întrucât pare că era pregătită să întemeieze o familie împreună cu el. Acest lucru se subînțelege dintr-un videoclip emoționant pe care tânăra l-a distribuit recent pe pagina ei personală de Instagram, pe Story.

În filmuleț apare un bărbat care merge pe stradă cu o fetiță în brațe, iar aceasta din urmă pare să-l strige „daddy” (trad.

tati). Prin acest clip, Catinca a lăsat să se înțeleagă că l-ar fi văzut pe Ștefan tatăl copilului ei, însă, din păcate, acest lucru a rămas doar un vis neîmplinit.

Înainte cu câteva ore de a face această postare, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a postat un videoclip cu ea în timp ce privea în gol, de la balcon. Tristețea s-a putut citi cu ușurință pe chipul ei, însă, cu toate acestea, speră ca viața ei să ia o întorsătură frumoasă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

„Câteodată mă simt singură și tristă. Dar știu că dacă un capitol s-a terminat, va începe altul curând”,  a scris Catinca în clipul filmat pe balcon.

Catinca nu îl poate uita pe Ștefan atât de ușor

Totodată, din postările fetei, se poate observa că îi este extrem de greu să treacă peste despărțirea de Ștefan, întrucât, printr-un alt clip pe care l-a distribuit pe Instastory a dat de înțeles că îi este dor de el și că încă îi apare în vise.

Aceasta a postat un filmuleț cu două personaje care poartă un dialog foarte dureros.

Citește și: Ștefan și Catinca, primele declarații despre despărțire! Adevăratul motiv care a dus la separarea celor doi: „Ea voia să stea doar în casă”

Sunt atât de fericită că ești aici și mi-ai fost dor de tine/ Dar Sophie, de fapt nu sunt aici, știi asta/ Dar pot să stau aici, cu tine, o vreme?/ Nu, Sophie, nu am plecat, trebuie doar să te trezești și să accepți

asta”,  este schimbul de replici al celor două persoane din videoclip, în care pare să se fi regăsit și Catinca.