Catinca și Cosmin, tot mai aproape de o despărțire definitivă! În vreme ce Radu va suferi teribil să o vadă pe Cristina dansând cu Moise! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 24 august, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 aug 2023, 19:06

Joi, 23 august, în Casa iubirii: Catinca va izbucni din nou în lacrimi, după ce Cosmin îi va spune că nu are sentimente pentru ea! Iar Radu va fierbe de gelozie, când o va vedea pe Cristina dansând cu Moise, noul concurent.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, surprize la tot pasul, dar și multe răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige. În ediția de marți, fetele au avut parte de o surpriză de proporții în clipa în care un nou concurent și-a făcut apariția în casă lor. Chipeșul Moise a făcut furori încă de cum a pășit în casă fetelor datorită aspectului sau fizici încântător dar și datorită felului sau de a fi.

În ediția de joi însă, Radu s-a întristat teribil când a aflat că partenera lui, Cristina l-a admirat pe noul băiat și s-a arătat foarte gelos. În ediția de joi, lucrurile vor evolua într-un mod total neașteptat deoarece Moise o va invita la dans pe Cristina, chiar sub privirile lui Radu.

Catinca și Cosmin, tot mai aproape de o despărțire definitivă! În vreme ce Radu va suferi teribil să o vadă pe Cristina dansând cu Moise

În ediția de joi, 24 august 2023, in Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată și apăsătoare, deoarece pe de o parte, Catinca și Cosmin vor ajunge și mai aproape de o despărțire definitivă, iar Radu va trece iar prin momente cumplite de gelozie, atunci când o va vedea pe Cristina în brațele lui Moise.

Deși în urmă cu doar câteva zile, Catinca și Cosmin au avut parte de o prima întâlnire romantică în afară platourilor de filmare și s-au bucurat de clipe frumoase împreună, încercând să se cunoască mai bine,

de curând, aceștia au ajuns într-un punct critic al idilei lor, deoarece Cosmin i-a mărturisit partenerei sale că nu are încă deloc sentimente pentru ea, în vreme ce ea îi spusese că îl place și că s-a atașat deja foarte mult de el. Dezamăgirea Catincăi va atinge apogeul în ediția de joi, când Cosmin îi va spune din nou că îi pare rău pentru faptul că nu poate să simtă mai mult pentru ea în prezent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Și tot în ediția de joi, lucrurile se vor precipită și pentru Radu și Cristina, deoarece concurentul va fierbe din nou de gelozie, în clipă în care Cristina va fi invitată la dans de către Moise și va acceptă fără să stea pe gânduri. Radu va privi neputincios și măcinat de gelozie cum vor dansa cei doi.

Citește și: Un nou concurent a pășit în „Casa iubirii”! Cine este Moise și pentru ce fată a venit în emisiune: „Caut pe cineva care să fie aproape de așteptările mele”

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii! Iată ce reacții neașteptate s-au stârnit în rândul concurenților

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.