Catinca și Ștefan au trecut la pasul următor! Cum arată cei doi în postura de părinți: „Sunt îndrăgostită”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 30 apr 2024, 10:36

Catinca și Ștefan au trecut la pasul următor! Cum arată cei doi în postura de părinți: „Sunt îndrăgostită”

Sursa: Instagram Catinca

Catinca și Ștefan au fost surprinși în ipostaze înduioșătoare alături de un copil, ceea ce a stârnit un val de bucurie și entuziasm în rândul fanilor lor.

Catinca și Ștefan, doi foști concurenți ai emisiunii „Casa Iubirii”, formează oficial un cuplu.

Catinca este una dintre concurentele celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, iar Ștefan este unul dintre tinerii care au luat parte în cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial.

Decizia lor de a se afișa împreună și de a recunoaște public relația a stârnit multe aprecieri în mediul online.

Catinca și Ștefan formează un cuplu

Cei doi au atras atenția publicului și și-au câștigat un loc în inimile fanilor. Aceștia au reacționat imediat după ce au aflat că cei doi sunt, oficial, împreună. 

Citește și: "Iubire..." Catinca, imagini incendiare alături de Ștefan! Cum s-au fotografiat foștii concurenți de la ''Casa iubirii''

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Mă bucur pentru voi. Catinca avea nevoie de atenție și afecțiune, iar Ștefan e capabil să ofere asta”, „Ce frumoși”, „Îmi era chiar drag Ștefan în emisiune, însă acum îl apreciez și mai mult, mi-a plăcut enorm de Catinca”, „Ștefan, Catinca...cei mai frumoși, sunteți făcuți unul pentru celălalt. Doi tineri cu cei 7 ani de acasă”, „În sfârșit un cuplu perfect”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut la postarea Catincăi,  conform WOWbiz.

Cum arată Ștefan în ipostaza de părinte

Momentul cel mai emoționant pentru Catinca și Ștefan a fost atunci când au decis să posteze o imagine în care sunt însoțiți de un copil. Descrierea atașată fotografiei, publicată de Catinca, a spus totul: „Sunt îndrăgostită”. 

Citește și: E oficial! Catinca și Ștefan formează un cuplu! Primele declarații ale foștilor concurenți ”Casa iubirii”: „El s-a înscris pentru mine”

Nu de mult, Catinca a mărturisit faptul că Ștefan s-a înscris pentru ea în emisiune.

„El s-a înscris pentru mine în sezonul 2. Dacă eram în trei, nu exista nici Larisa, nici Aleyna”,  a scris Catinca, în secțiunea de comentarii.