Catinca simte că toată lumea o pune la zid pe nedrept. Mihaela o condamnă în continuare pe concurentă: "Dacă o afectează... înseamnă că așa e!"

Author: Diana Tilă

Catinca a izbucnit în lacrimi în ediția de joi, 9 noiembrie. Care este, de fapt, motivul?

În ediția de joi, în centrul atenție au fost tot Catinca și Robert. De ceva timp, în „ Casa iubirii ” se discută intens despre ei, după ce s-au apropiat brusc. Mai mult, Catinca a fost aspru criticată pentru alegerile ei.

Citește și: „E ceva care mă apasă foarte tare”. Antoni o va chema mâine pe Bianca în Camera Roșie, iar Vlada va izbucni în lacrimi! Aflați ce se întâmplă mâine, 10 noiembrie, în „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Catinca, în lacrimi! Concurenta a ajuns la capătul puterilor

Inițial, Robert a avut o relație cu Mihaela, însă după ce au decis să meargă pe drumuri separate, concurentul și-a îndreptat imediat atenția spre Catinca, lucru care a ridicat multe suspiciuni atât în rândul băieților, cât și al fetelor.

Concurenții din Casa iubirii nu cred că Robert are sentimente pentru Catinca, ci că ar face totul doar ca să se răzbune pe Mihaela.

Chiar dacă Catinca a declarat că a fost atrasă de Robert încă de la începutul emisiunii, dar nu s-a apropiat de el pentru că era într-o relație cu Mihaela, tânăra tot este criticată de telespectatorii emisiunii și concurenții din Casa iubirii.

În ediția de joi, 9 noiembrie, Catinca a mărturisit că primește tot felul de mesaje de la fanii emisiunii, iar unii dintre ei o critică pe nedrept.

Citește și: Schimbare radicală de look pentru Kinga de la ”Casa Iubirii”. Fosta concurentă a fost criticată pentru părul scurt, iar acum este de nerecunoscut ”Cine mă place, mă place așa cum sunt”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Concurenta este vizibil afectată de ce se întâmplă în viața ei și în cadrul emisiunii Casa iubirii.

Tânăra a încercat să își mascheze tristețea profundă pe cât posibil în față celorlalți concurenți, însă, în cele din urmă, aceasta a cedat și a izbucnit în lacrimi.

Tânăra speră ca Robert să nu se lase influențat de gura lumii: ''Îmi doresc să fiu cu el, îmi doresc să fie fericit. Mie mi se pare că e asumat, că a zis că vrea să mergem la date''

Catinca a strâns prea multe pe suflet de când a intrat în Casa iubirii, iar acum tânăra a cedat.

''Am clacat, am cedat. Am primit foarte multe mesaje... Mă enervează faptul că nu am făcut nimic. Pentru ce? Că am interes față de tine? Pentru că nu m-a ajutat Dumnezeu să fiu aici de la început și să avem ceva înainte de ea?'', i-a mărturisit Catinca lui Robert.

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.