Cativa prichindei cu IMAGINATIE s-au transformat peste noapte in creatori de jucarii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:41

Cel putin, asta ne-au demonstrat cativa prichindei, care pot, cu ajutorul unor specialisti, sa transforme tot ceea ce le trece prin cap in personaje palpabile.

Cand imaginatia nu are limite! Si realitatea spune ca nu are! Dar mai bine va lasam sa vedeti singuri! „Rautaciosul” pare sa fie urmatoarea creatie a lui Edi. Micul nazdravan, are idei dintre cele mai ciudate, iar prima jucarie desenata de el este deja vedeta in propria colectie. Baiatul nici ca o mai lasa din mana.

Jucaria lui Edi a fost printre primele create dupa desenele copiilor. Acum, in micul atelier s-a nascut o adevarata colectie de plushuri facute dupa schitele micutilor.

Desenul ajunge la noi, daca mai avem nevoie de explicatii suplimentare cu privire la dimensiune, sau daca sunt detalii care nu reies foarte bine din desen sunam si intrebam pentru ca jucaria sa iasa perfect (…) Indiferent cat de SF sau absurd ar parea, ceea ce vedeti pe hartie, este complet realizabil!! Da. Daca studiem desenul respectiv si ne dam seama ca nu reusim sa-l facem, spunem de la inceput lucrul acesta.

Pana acum n-au fost astfel de situatii
”.

Tot in urma unei „comenzi„ speciale s-a nascut si Lili, starul atelierului de plusuri. Pisicuta expresiva a fost personalizata astfel incat sa redea intocmai spiritul vesel al celor care creeaza aceste minunatii. Din atelierul unde se creeaza zi de zi noi personaje de poveste ies lunar aproape 30 de jucarii personalizate. Comenzile se livreaza in maximum o saptamana de la primirea lor iar parintii stau linistiti:" Jucariile sunt certificate, sunt safe (n.r.

sigure) pentru copii, nu prezinta niciun fel de risc, nu folosim nasturi sau margele sau alte obiecte pe care le-ar putea inghiti sau cu care s-ar putea accidenta. Nu folosim fermoare".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

In concluzie, copiii cu imaginatie si mana buna la desen pot sa-si vada visul implinit. Schitele lor pot prinde forma, totul este sa aiba curajul sa incerce.



##VIDEO124811##