Catrinel Menghia o copiaza pe Madalina Ghenea? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:51

Catrinel Menghia, romanca cu trup perfect, cocheteaza acum cu actoria si a intors toate privirile la Festivalul de Film de la Venetia cu o tinuta de... milioane! Insa Catrinel da dovada de lipsa de inspiratie si o copiaza intocmai pe o alta romanca celebra.

 Desi a divortat de Massimo Brambati, un fost fotbalist italian putred de bogat, Catrinel Menghia nu a intrat intr-un con de umbra. Din contra. Zici ca a iesit din cusca in care era tinuta si a inceput sa caute orice cale de a iesi in evidenta! 

 

Superba noastra romanca face furori din nou in fel de fel de sedinte foto, campanii la lenjerie intima si...  isi incearca talentul in actorie.

 

De curand, Catrinel si-a facut aparitia la festivalul de film de la Venetia. Desi ea joaca un rol important, cu scene nud, in filmul „La Citta Ideale”, modelul nu se afla acolo pentru promovarea acestuia, ci era invitata la premiera filmului The Master. Chiar si asa, Catrinel a tinut sa afiseze....un look de milioane!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Urmareste materialul VIDEO prezentat in cadrul emisiunii "D-Paparazzi" si afla mai multe despre Catrinel Menghia. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.