Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase femei din LUME, si-a deschis propria afacere! Uite cum arata gentile Catherinelle

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 04:40

Catrinel Menghia se inscrie in randul celor mai de success modele ale lumii si, pe langa asta, e actrita, fotograf si femeie de afaceri.

Ei bine, da! Catrinel Menghia nu este doar un model hot hot hot, ci si o femeie de afaceri foarte hotarata. De curand a pus pe picioare propriul ei brand de genti, Catherinelle, iar pentru fashionshow-ul de la Sibiu a ales ca locatie o fabrica dulce, de pufarine.

Catrinel ne-a povestit ca ideea unei linii de genti a inceput dupa ce a urmat cursurile Academiei de Moda si Costume, de la Roma.

"Este foarte greu sa intri in lumea modei, e o concurenta foarte mare si ne-am gandit sa o luam pe alta cale, sa prezentam brand-ul si o sa facem in fiecare an un filmulet „Catrinel prezinta”!", a declarat vedeta.

Tarziu in noapte, in cadrul festivalului de moda, Catrinel si-a prezentat si revista de moda romaneasca, pe care o conduce. Ii calca pe urme Annei Winthour, sefa de la Vogue? Pana sa ajunga sefa la revista, Catrinel a inceput colaborarea in calitate de fotograf.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-a lungul carierei de model, Catrinel Menghia a putut sa fie admirata in paginile revistei Sports Illustrated si a a realizat numeroase reclame pentru brand-uri celebre in lumea intreaga.

Adevaratele confesiuni abia acum urmeaza. in timpul unei plimbari pe o strada din centrul vechi al Sibiului, ne-a povestit cum a obtinut rolul episodic din serialul politist CSI:

##VIDEO141432##