Catrinel Sandu arata INCREDIBIL dupa doua nasteri! Vezi care este SECRETUL ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:47

Desi pare de necrezut daca ne uitam la silueta ei, Catrinel Sandu a nascut deja de doua ori.

Intr-un interviu acordat echipei emisiunii "Draga mea prietena", fosta bebelusa a declarat ca nu s-a stresat niciodata cu silueta.

 

"Daca te uiti la detalii mai sunt lucruri la care mai trebuie lucrat, dar nu m-am stresat niciodata cu silueta, nici la prima sarcina, nici la a doua. E adevarat, nu am acumulat nici foarte multe kilograme. La prima sarcina am luat 13 iar la cea de-a doua 14.

Dar ambele au fost foarte mari, au depasit 3.6 kilograme, deci am scapat rapid de cateva kilograme bune exact la nastere".

 

Catrinel spune ca nu a facut un efort obisnuit pentru a slabi, asta din pricina faptului ca nu are voie sa se forteze prea mult.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

"Nu pot sa spun ca

am facut un efort deosebit. Am facut cezariana de fiecare data. Medicii nu mi-au dat voie sa fac efort. Nici acum, in afara de bicicleta, prea multe lucruri nu am voie sa fac. Acum la a doua sarcina am dat foarte multe kilograme jos din cauza Sarei, care este foarte activa, nu sta locului deloc".

 

Urmariti interviul complet in materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.