Caută urmându-ți visul și vei găsi Buftea Events

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 oct 2022, 13:04

Buftea Events este un adevărat paradis pentru toată lumea. Teritoriu îngrijit, grădini de flori, apă, lumini și decoruri nemaivăzute. Separat, este de remarcat faptul că aici poți alege 7 locații nuntă potrivite pentru tine. Bucătăria de autor, arhitectura frumoasă, posibilitatea de a organiza o nuntă într-un cort alb ca zăpada sau o sală de restaurant panoramică cu o terasă deschisă, sunt doar o mică parte din caracteristicile interesante ale acestui loc. Buftea Event are propriul teritoriu adiacent, situat departe de case, unde au fost amenajate structuri de mari dimensiuni pentru nunți, ceremonii și alte evenimente, precum și spectacole cu artiști adevărați. Fiecare colț al acestei locații nuntă seamănă cu scene din filme: întinderea transparentă a unui lac mare, zonă de parc bine îngrijită, un fundal excelent pentru fotografii frumoase, restaurant nuntă, terase și multe alte imagini de vis.

Locații nuntă Studio 25

Studio 25 este o locație nuntă așa cum puține sunt. Dacă preferința ta este apa, poți alege această locație magică cu o vedere asupra lacului Buftea. Ai mese în aer liber pentru vremea însorită și cald și spații acoperite pentru vremea nefavorabilă. Totul te încântă, începând cu mesele sculptate, și frumos și luxos decorate, și terminând cu arcada și covorul roșu la intrare. Restaurantul nuntă este bogat decorat, cu mese cu design deosebit de elegant și exotic și ai posibilitatea de a-ți crea propriul catering, cu ajutorul constructorului de pe site. Poți să ai mulți invitați și cu siguranță vor avea unde să danseze. Zona de dans este spațioasă, cu ghirlande de flori și verdeață. Lumini, sonorizare, totul este mai mult decât ai visat. Lumea filmului vine în întâmpinarea ta.

Locații nuntă Dome Studio

Una dintre cele 7 locații nuntă este Dome Studio, o lume exotică pe care nu ai dori să o părăsești niciodată. O nuntă în aer liber este una dintre cele mai populare tendințe din ultimii ani. Frumusețea fabuloasă a lacului Buftea, murmurul cu apă limpede, prospețimea aerului, plin de arome exotice, vor da unei nunți un farmec aparte. Pontonul alb este destinat pentru momente romantice. Este imposibil să găsești o locație atât de magnifică, care dă o senzație de spațiu și libertate. Visezi la o nuntă frumoasă, memorabilă, dar te temi de probleme inutile? Atunci alege una dintre locațiile de nuntă de la Buftea Events. O nuntă într-un colț pitoresc de natură sub cerul liber este visul multor mirese. 

Natura este una dintre principalele valori ale acestui loc. Locațiile pitorești mărginite de malul lacului Buftea, aer curat, frumusețea peisajului - toate acestea sunt uimitoare și te ajută să lași în urmă toate grijile și agitația orașului, cufundându-te complet în lumea filmului și în magia Studioului Cinematografic Buftea. Acesta întruchipează un format fundamental nou de viață pentru persoanele modernă, dar și pentru cele romantice, combinând armonios apropierea de natură și cele mai moderne tehnologii pentru o nuntă confortabilă.

Restaurant nuntă Buftea Events

Dar de multe ori, atunci când alegi locații nuntă frumoase, se pune întrebarea despre confortul restaurantului de nuntă (mai ales dacă este vorba despre un cort), sau despre nivelul de servicii oferit. În plus, vremea poate fi extrem de imprevizibilă, iar multe cupluri refuză o nuntă din cauza riscului de a îngheța sau de a se uda în ploaie. Însă, cel care caută urmându-și visul, va găsi mereu un restaurant nuntă la Buftea Events. Și pentru a face această sarcină mai ușoară, aruncă o privire de ansamblu asupra locurilor unice de pe platourile de filmare Buftea, unde frumusețea naturii neatinsă este combinată cu un teritoriu bine îngrijit, confort urban și un nivel ridicat de servicii. Acestea sunt opțiuni pentru cei care își doresc o nuntă ca în filme.