Cautati un loc in care sa va bucurati de o atmosfera relaxanta? Iata recomandarea noastra

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 18 oct 2020, 05:05

Fie ca este vorba de o calatorie de afaceri sau o vacanta si trebuie sa alegeti un hotel, va doriti sa fiti intampinat de o atmosfera primitoare si relaxanta. Puteti alege sa va simtiti cu adevarat confortabil la noul Complex Hotelier Ciric, inaugurat in luna iulie 2006.

Complexul Hotelier Ciric va pune la dispozitie 24 de ore pe zi personal cu o inalta calificare, prietenos, un serviciu de room-service la dispozitia dumneavoastra.

Transportul turistilor de la hotel la aeroport si retur este asigurat in regim gratuit de microbuzul complexului, zilnic intre orele 06.00 – 22.00.

Rezervarea transportului trebuie facuta la receptie, cu minimum o zi inainte. In afara de transportul tip shuttle bus, la receptie pot fi facute si comenzi pentru taxi, rezervari de bilete cu trenul sau avionul si se ofera accesul la serviciul rent-a-car.

Pentru orice informatie suplimentara INTRATI AICI!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

 

Taguri: