Cauti anvelope all-season? Acum le poti comanda online, simplu si rapid

Author: Bianca Hriscu

Mileniul al treilea a venit cu o dezvoltare uriasa a serviciilor care pot fi oferite online. Astazi, in 2020, Velopa.ro iti propune sa-ti achizitionezi, din confortul casei tale, inclusiv anvelopele pentru masina. E varianta cea mai simpla si mai confortabila de a achizitiona pneuri auto.

Cand trebuie sa schimbi anvelopele masinii tale, prima tendinta este sa abandonezi totul. Pare dificil sa iti gasesti timpul si resursele – fizice si financiare – pentru a face acest demers. In primul rand, pentru o femeie, de exemplu, ar putea parea o misiune imposibila sa stabileasca ce tip de cauciucuri are nevoie masina pe care o conduce. Nici pentru barbati nu este neaparat mai simplu. Doar gandul ca trebuie sa ia la pas un magazin de specialitate i-ar putea face sa abandoneze misiunea.

Ei bine, azi e mai simplu ca niciodata sa comanzi anvelope. De pe un telefon, o tableta sau un laptop te conectezi la magazinul online Velopa.ro si, cu ajutorul unui motor de cautare intuitiv, poti cauta ceea ce se potriveste cel mai bine masinii tale.

Poti alege anvelope all-season pe care sa le folosesti tot timpul anului. Acestea sunt fabricate asa incat sa imbine calitatile pe care le ofera anvelopele de vara si cele de iarna, oferind performante bune si atunci cand asfaltul este foarte incins, si atunci cand carosabilul este acoperit de zapada.

Un alt avantaj major al anvelopelor all-season este dat de faptul ca nu trebuie schimbate imediat ce temperaturile scad constant sub 7 grade Celsius, cum se intampla cu pneurile de vara. Acest lucru se traduce printr-o economie financiara consistenta. Mai mult, nu este nevoie nici de spatiu de depozitare pentru ele. In momentul in care s-au uzat, acestea vor fi inlocuite, iar cele vechi, duse la un centru de reciclare. Simplu si eficient.

Intra pe Velopa.ro si vei gasi o gama extrem de variata de cauciucuri pentru orice tip de autoturism. Esti in cautarea unui set de anvelope vara? Introdu in campul special creat dimensiunile asa cum apar ele in cartea tehnica a masinii. Bifeaza si tipul de cauciucuri cautat: anvelope vara, anvelope iarna sau anvelope all-season. Vei primi toate variantele posibile existente in magazin.

Ai posibilitatea sa alegi intre anvelope de buget, adica cele mai ieftine, asa incat schimbarea cauciucurilor sa nu reprezinte o cheltuiala foarte mare, pe care sa o resimti, si anvelope premium, adica acele pneuri produse de branduri recunoscute pentru calitatea exceptionala.

La capitolul anvelope ieftine se inscriu branduri precum Winrun, Compasal, Hilo si Radar. Ce trebuie sa stii din start este ca ieftin nu inseamna si prost. Adica, daca iti vei cumpara pneuri de la una dintre marcile de mai sus nu inseamna ca vei avea probleme sau ca masina nu va circula in siguranta pe sosele. Sunt anvelope produse, in general, in tari din zona Asiei, cu o forta de munca ceva mai ieftina, lucru care se traduce si in costuri mai mici, deci in preturi mai scazute. Anvelopele sunt insa realizate din materiale de calitate, cu tehnologie de ultima generatie.

Tot pe site-ul Velopa.ro vei gasi si anvelope de la producatori renumiti in domeniu, cunoscuti in intreaga lumea, precum Bridgestone, Pirelli si Continental. Sunt mai rezistente, ofera o rezistenta de franare mai scurta, aderenta mai buna si performanta la condus. Desi sunt ceva mai scumpe, diferenta de bani se va amortiza din consumul redus de combustibil pe care acest tip de anvelope premium il asigura.

Comanda cauciucuri noi de pe Velopa.ro. Este usor, iar livrarea se face rapid, in cel mult doua zile. Mai mult, nici nu vei plati transportul, livrarea fiind gratuita.