Cauți cel mai bun tratament și sampon pentru creșterea părului cu rezultate rapide fără minoxidil?

Author: B.M.

Dacă și tu cauți un sampon sau un tratament impotriva caderii parului, care să se adreseze atât bărbaților, cât și femeilor, compania REKZE Laboratories din US inovează printr-o linie complexă de tratamente împotriva căderii părului și pentru stimularea creșterii acestuia cu eficientă dovedită clinic.

Linia de produse REKZE oferă soluții pentru părul problematic al bărbaților și al femeilor. Problemele cele mai frecvente sunt căderea excesivă a părului, părul slab și uscat, vârfurile despicate, părul fragil, deteriorate și alopecia ereditară. Gama de produse REKZE are o formulă unică care actionează în profunzime cu ajutorul ingredientelor special concepute pentru toate tipurile de păr.

Căderea părului poate avea numeroase cauze, de la modul prin care îl agresezi prin metodele de coafare, până la stilul de viață pe care îl ai dar și moștenirea genetică. De obicei, factorii cei mai des întâlniți sunt: cei genetici, stresul, alimentația săracă în vitamine și minerale, poluarea și dezechilibrele hormonale.

Un păr sănătos și frumos se bazează pe metodele de îngrijire pe care le folosești, este foarte important să fii atent la produsele pe care le achiziționezi, în special la ingredintele pe care acestea le conțin.

Produsele REKZE împotriva căderii părului și pentru stimularea creșterii acestuia nu conțin ingredientul activ Minoxidil care se eliberează doar cu prescpriție medicală. Acest ingredient în testele clinice și-a demonstrat eficiența doar în zona vertexului (creștetul capului), însa rezultatele pot veni în același timp și cu efecte adverse, acesta fiind doar un puternic vasodilatator.

Samponul 63 combină peste 63 de ingrediente recunoscute pentru stimularea cresterii părului și pentru reducerea căderii acestuia printre care: Cafeina, Taurina, Zinc, Saw Palmetto, Lycopen Organic, Biotina. 63 este un puternic inhibator DHT, contribuie la obținerea unui păr sănătos și puternic eliberând scalpul de factori care obstrucționează creșterea foliculilor și acumularea de sebum, ajutând la obtinerea unui păr si a unui scalp cât mai sănătoase.

Cu un parfum plăcut, șamponul 63 este suficient de delicat pentru a fi utilizat zilnic pentru orice tip de păr. Un produs care are la bază ingredient naturale, acesta nu conține sulfați, fosfați, parabeni și nu a fost testat pe animale .

Maximizează-ți rezultatele cu produse premium pentru creșterea părului

Pentru a maximiza rezultate, este recomandat să fie folosit alături serul tratament 24 care conține o formulă ce folosește o tehnologie avansată menită să trateze întregul scâlp, nu doar zona vertexului, combinând peste 24 de ingrediente precum: Procapil, Keratina, Collagen, Astressin-b etc,.

Acestea luptă cu căderea părului, menținând în acelasi timp vitalitatea scalpului și acționând asupra disfuncțiilor foliculilor pentru a obține rezultate optime într-o perioadă scurtă de timp. 24 este un tratament pentru păr care nu necesită clătire, se aplică de două ori pe zi și prelungește ciclu de viață a firului de păr.

Toate cele 5 produse, din linia REKZE, au fost testate dermatologic, însă șamponul 63, balsamul 43 si serumul 24 sunt testate și clinic în laboratoare independete aprobate de FDA cu rezultate vizibile după 28 de zile de utilizare. Cu toate acestea, rezultatele variază de la o persoana la alta. Cu cât se începe din timp utilizarea acestor produse pentru creșterea părului cu atât rezultatele sunt mai bune.

Produsele sunt importate în România oficial și distribuite de către VOK Brand Distribution Srl. Mai multe informații sunt disponbile pe www.rekze.ro.

 

Taguri: