Cauți servicii de protecția muncii? Iată ce trebuie să faci!

Author: Diana Tilă

Pe lista de priorități a unui angajator, primul loc ar trebui să fie ocupat de serviciile de protecția muncii. Este o condiție minimă pe care trebuie să o ofere angajaților astfel încât sănătatea și siguranța lor să nu fie pusă în pericol. Mai mult decât atât, acest domeniu este reglementat prin lege ca fiind obligatoriu, ceea ce înseamnă că, dacă în cazul unui control de specialitate, se sesizează nereguli, se pot aplica sancțiuni financiare și nu numai. Outstand Safety Solutions îți oferă servicii adaptate de protecția muncii prin care să te asiguri că societatea ta respectă toate normele în vigoare: https://outstand.ro/.

Asigura-te că ești bine informat în privința legislației

Deși serviciile de protecția muncii au caracter obligatoriu, legea permite să te ocupi pe plan intern de tot ceea ce înseamnă implementarea și respectarea normelor în vigoare. Cu toate acestea, riscul de a omite detalii importante este foarte mare fără o experiență vastă în acest sens, mai ales că legislația este într-o continuă schimbare.

Apelează la o firmă de protecția muncii pentru un audit

Auditul pentru protecția muncii este primul pas prin care poți determina măsura în care compania ta funcționează după normele și regulile în vigoare. Outstand te poate ajuta în acest sens și să efectueze toate evaluările și demersurile necesare pentru a obține o imagine cât mai clară a situației curente. Acest demers se realizează în baza legislației și, în cazul în care se depistează anumite abateri, specialiștii noștri vor întocmi recomandări pe care să le pui rapid în aplicare pentru a rezolva problemele. În funcție de acest audit se poate consolida un plan de acțiune pe termen lung prin care să te asiguri că reglementezi un cadru de lucru cât mai sigur cu putință.

De asemenea, un audit efectuat corect te aduce cu un pas mai aproape de obținerea avizului de protecția muncii fără de care nu poți desfășura activitatea în mod legal. Tot specialiștii Outstand te pot ajuta și în acest demers, astfel încât totul să se desfășoare foarte rapid.

Întocmește fișele de protecția muncii pentru angajați

Fiecare ocupant al unui post trebuie să fie informat și instruit cu privire la responsabilitățile pe care le are în vederea eliminării sau minimizării riscurilor specifice. O fișă de protecția muncii este documentul de bază prin care se poate realiza acest lucru, iar Outstand te ajută la fiecare pas. De la evaluarea riscurilor la stabilirea unor măsuri specifice care trebuie luate în raport cu acestea, vei putea consemna fiecare aspect de care ar trebui să se țină cont pentru a ține pericolul la distanță, sau a-i diminua impactul în situația nedorită în care acesta se declanșează.

Colaborează cu o firmă de încredere

Domeniul protecției muncii este unul vast și foarte important pentru orice companie care își dorește să funcționeze în parametrii optimi. Tocmai din acest motiv trebuie să te asiguri că echipa căreia îi delegi această responsabilitate să dețină pregătirea și acreditarea necesare pentru a reprezenta un real ajutor pentru afacerea ta.

Outstand deține peste 12 ani de experiență în ceea ce privește serviciile de protecția muncii, ceea ce îți garantează faptul că vei avea de-a face cu profesioniști care să elimine orice pericol din calea dezvoltării companiei în cauză. Portofoliul de servicii de care vei beneficia este unul foarte vast, pornind de la servicii SSM, la medicina muncii sau PSI-SU, astfel încât să poți contura un cadru optim și sigur de lucru pentru tine și angajații tăi. Cu Outstand Safety Solutions situațiile neprevăzute nu există, iar riscurile sunt diminuate, astfel încât siguranța la locul de muncă să fie de la A la Z!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.