Cauti un job? Regina Angliei angajeaza majordom. Vezi ce salariu ofera

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 09:30

Daca esti prietenos, discret si cauti un job te-ai putea prezenta reginei Angliei, care cauta un majordom pentru a livra micul dejun membrilor familiei regale.

Alesul va lucra la Palatul Buckingham si va castiga 18.000 de euro pe an pentru o saptamana de lucru de 45 de ore. Candidatii trebuie sa prezinte o atitudine prietenoasa si politicoasa si sa aiba capacitatea sa fie discreti si sa pastreze confidentialitatea.

 

Din punct de vedere financiar, majordomii sunt printre cei mai slab platiti angajati ai Casei Regale din Anglia, insa facilitatile oferite sunt generoase, ceea ce face ca numarul candidatilor care aplica sa fie mare.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

In plus, majoritatea majordomilor care au lucrat pentru Casa Regala un timp mai indelungat s-au angajat ulterior in mediul privat, unde au salarii de pana la 120.000

de euro anual.

 

Anuntul publicat de Casa Regala este valabil pentru toti cetatenii Uniunii Europene care au cunostinte bune de limba engleza.