Cauți un service auto dedicat VW? Avem recomandarea perfectă pentru tine!

Author: Oana Iosif
Actualizat: 21 mai 2021, 11:31

Știi și tu că mașina nu mai este de ceva timp un moft, ci a devenit o necesitate. Dar ce faci în momentul în care se strică? În primul rând, nu trebuie să te panichezi! Știm că de cele mai multe ori, o mașină stricată înseamnă foarte mulți bani cheltuiți și poate chiar să necesite o reparație suplimentară, dar nu trebuie să îți faci griji. Dacă găsești un service auto de încredere, vei putea să te bucuri de mașina ta în cel mai scurt timp și de asemenea, reparația va fi de durată.

Dacă ai avut deja experiențe negative cu service-urile auto, te înțelegem. Însă, nu trebuie să îți pierzi încrederea, deoarece există foarte mulți profesioniști în domeniu și service-uri de încredere. Un astfel de exemplu este noul service din Bragadiru, Bro Cars Solutions. Aici, vei găsi o echipă de profesioniști ce te va ajuta să te bucuri de mașina ta în cel mai scurt timp posibil. La Bro Cars, indiferent ce problema va avea mașina ta, cu siguranță își va găsi rezolvarea. Nu există ,,nu se poate” atunci când lucrează specialiști în domeniu.

Printre mărcile de mașini ce pot fi reparate cu încredere de către Bro Cars Solutions se numără și VW. Probabil știi deja că este o marcă preferată de către români, indiferent de modelul autoturismului. De ce? În primul rând datorită reputației mărcii. Apoi, fiabilitatea: autoturismele marca VW arată perfect după mulți ani de utilizare și se întrețin foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să le schimbi consumabilele la timp și să mergi la reviziile periodice. Astfel, vei avea o mașină care merge perfect cu un minim de întreținere.

În cazul în care ai achiziționat o mașina second hand VW și vrei să îi faci o verificare amănunțită astfel încât să poți pleca liniștit la drum sau dacă mașina ta VW are diferite probleme, la Bro Cars vei găsi rezolvarea. Printre serviciile de care te poți bucura pentru autoturismul tău VW, se numără:

  • revizii periodice

  • reparații la sistemul de frânare

  • reparații sistem suspensie

  • reparații motor (orice problemă ar fi)

  • reparații transmise

  • reparații sistem electric

  • reparații sistem răcire

  • reparații evacuare și altele.

     

    Practic, la Bro Cars Solutions găsești rezolvare pentru orice problemă ai avea. Așa cum spuneam, nu există nu se poate. Echipa de specialiști va găsi împreună cea mai bună soluție pentru tine. Și nici nu trebuie să te gândești că vei plăti prea mult. Prețurile reflectă realitate, astfel încât Bro Cars îți oferă cel mai bun raport calitate-preț pentru service auto VW.

    În plus, orice altă marcă de mașină ai avea, poți apela cu încredere la Bro Cars. Așa cum ai observat deja, poți să te bucuri de mașina ta reparată în cel mai scurt timp posibil și vei primi garanție pentru fiecare lucrare efectuată.

    În încheiere, am vrea să știm ce fel de experiențe ai avut cu service-urile auto și dacă ai apela cu încredere la Bro Cars Solutions!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.