Cauza decesului lui Cristian, românul care s-a stins din viață dramatic la doar 39 de ani. Medicii nu l-au luat în serios: „De câteva zile avea febră și greață”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 iun 2023, 16:22

Cauza decesului lui Cristian, românul care s-a stins din viață dramatic la doar 39 de ani. Medicii nu l-au luat în serios

Sursa: Facebook Cristian Petru Catană

Cristian Petru Catană, un român de 39 de ani care avea trei copii, a decedat după ce i s-a făcut rău la muncă.

Cristian locuia la Minerbe, în provincia Verona, Italia, și era sudor la IPKarting. În ultimele zile, se confruntase cu stări de vomă și febră.

Cauza decesului lui Cristian

„S-a confruntat cu febră ușoară și o greață constantă timp de câteva zile.

La muncă, simptomele s-au agravat. A plecat acasă, incapabil să mai facă față lucrului și acolo s-a prăbușit la pământ,”  a declarat Monica, sora lui Cristian.

Citește și: Neatenția unei mame din Onești i-a fost fatală copilului ei de cinci ani. Micuțul și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 9 al blocului în care locuia

În ciuda eforturilor soției sale, Ramona, și a medicilor de a-l resuscita, totul a fost în zadar. Cristian a murit sub ochii mamei copiilor lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Cristian a fost luni dimineață la serviciu. Era sudor într-o companie din lumea karting-ului. Continua să transpire și avea nevoie constantă de a merge la baie, fie pentru dizenterie, fie din cauza unei senzații puternice de vărsături. A parcat mașina și a intrat în casă, apoi s-a prăbușit la pământ”, a mai povestit sora românului. 

Citește și: Un copil de trei ani a murit în timp ce se îndrepta spre un loc de joacă. Micuțul trebuia să-și serbeze acolo ziua de naștere: "Un suflet atât de frumos a fost luat mult prea devreme"

„Era un om foarte sănătos, nu a suferit niciodată de boli specifice”,  a mai declarat Monica.  „De câteva zile, însă, avea febră și greață. A fost la medic, dar în cele din urmă aceste simptome au fost tratate ca probleme de aciditate, sau legate de schimbarea anotimpurilor”. 

Cristian era pasionat de pescuit și de motoare

Cristian a lucrat ca sudor la IPKarting din Salizzole, în provincia Verona:  „Călătorea în întreaga lume cu această companie, implicată în circuitul internațional de karting.

Cristian a fost primul care a spus da când i s-a propus o deplasare, îi plăcea foarte mult această profesie și mediul în care lucra”,  povestește sora victimei.

Cristian era pasionat de pescuit și de motoare și, în cea mai mare parte din timp, stătea cu familia lui. Bărbatul a lăsat în urmă o soție și trei copii în vârstă de trei, 11 și 17 ani.

„Își adora familia și a fost un om iubit de toți cei care l-au cunoscut. Nu vom uita niciodată zâmbetul său și dedicarea pentru familie și muncă”,  a precizat sora lui Cristian.