Cauza misterioasă a morții unui copil de doar 13 ani din Zalău. Părinții sunt cei care l-au găsit inconștient

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 oct 2023, 00:30

Părinții sunt cei care l-au găsit inconștient

Sursa: Canva

O familie din Zalău a început anul 2023 cu o tragedie. Cei doi și-au găsit copilul de doar 13 ani inconștient în propria locuință. În ciuda eforturilor medicilor, băiatul a fost declarat mort.

Un cuplu din Zalău și-a găsit copilul în vârstă de doar 13 ani inconștient, în propria casă. Cu toate că medicii au încercat să-l salveze, nu s-a mai putut face nimic în afară de a se constata decesul băiatului. 

Cauza misterioasă a morții unui copil de doar 13 ani din Zalău

Imediat ce și-au găsit copilul inconștient, cei doi au sunat la 112.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă a venit la locuința familiei și a efectuat manevrele de resuscitare asupra băiatului de 13 ani.

Citește și: A murit un copil din cei șase care au fost loviți pe trecerea de pietoni, în Petroșani. Vinovat este un tânăr de 19 ani, beat și fără permis

„La dispeceratul ISU-Ambulanță am primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunța un caz medical pe Aleea K Karoli din Zalău.

A fost trimis echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) care găsește la locul intervenției o persoană inconștientă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

S-au efectuat manevre de resuscitare, rămase fără succes, persoana fiind declarata decedat”, a declarat ISU Sălaj.

Cauza morții copilului de 13 ani urmează să fie stabilită 

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist au venit și ei la fața locului pentru investigații. S-a constatat că minorul nu ar fi putut fi victima unei posibile infracțiuni. 

Citește și: Tudor a murit la două zile după ce a fost externat din spital. Băiatul din Sălaj avea 20 de ani și era student la Teologie

„Marţi, 3 ianuarie, la ora 17.20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a fost sesizat prin SNUAU 112 că, într-o locuinţă din municipiul Zalău, a fost găsit de către familie un copil în stare de inconştienţă. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău împreună cu un poliţist criminalist. Victima a fost identificată ca fiind un minor de 13 ani, din municipiul Zalău.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul acestuia”, a informat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Conform reprezentanților IPJ Sălaj, cadavrul minorului va fi dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sălaj pentru efectuarea necropsiei şi pentru stabilirea cauzei exacte a decesului.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.