Cauza morții actorului din seria ,,Euphoria", Angus Cloud. Primele declarații ale familiei

Author: Diana Ghita
Actualizat: 01 aug 2023, 15:09

Din ce cauză s-a stins actorul Angus Cloud

Sursa: Instagram

Angus Cloud, unul dintre actorii din distribuția serialului ,,Euphoria", și-a urmat tatăl în ceruri după doar o săptămână de la decesul acestuia.

Conform mai multor surse, actorul suferea de mai multe probleme psihice, cu care s-a confruntat în secret, doar apropiații lui cunoscând aceste amănunte despre starea lui de sănătate.

Citește și: Angus Cloud a murit la vârsta de 25 de ani. Ce probleme de sănătate l-au răpus pe vedeta serialului „Euphoria”/ În urmă cu o săptămână, tatăl său a decedat

Care a fost cauza morții lui Angus Cloud

Chiar dacă au apărut diverse zvonuri și speculații nefondate, nu se știe exact ce ar fi dus la decesul actorului.

Familia lui Angus este în doliu, iar ei evită să aducă în discuție subiecte legate de moartea lui. Familia sa a emis doar o declarație referitoare la acest aspect, luni, pe 31 iulie 2023, dar nu a clarificat cauza morții actorului.

Ei specifică doar că Angus se confrunta cu niște probleme legate de sănătatea psihică, iar decesul recent al tatălui său l-a dat și mai tare peste cap. Tatăl lui îi era ,,cel mai bun prieten", conform spuselor familiei.

,,Angus a fost deschis în legătură cu lupta sa cu sănătatea mintală şi sperăm că moartea sa poate fi un memento pentru alţii că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere împotriva acestui lucru", declară familia artistului.

Citește și: Membrul trupei The Eagles s-a stins din viață. Iată care a fost cauza decesului

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Angus Cloud în ,,Euphoria’’

În renumita emisiune ,,Euphoria’’, Angus a jucat rolul lui Fezco, un traficant de substanțe interzise. În serial, o clientă fidelă a acestuia era actrița principală, interpretată de Zendaya, care, în ciuda dezintoxicării, era încă dependentă de respectivele substanțe.

Finalul serialului îl surprinde pe Fez într-un schimb de focuri, după care este arestat de către poliție. 

,,Euphoria’’ este o serie apreciată în rândul publicului larg. Aceasta a câștigat multe premii, inclusiv un Glob de Aur pentru Zendaya, inerpreta protagonistei, și două premii Emmy.

Serialul are, în total, două sezoane care au fost difuzate în anii 2019 și 2022.

De asemenea, acesta conține și două episoade speciale, proiectate în 2020 și 2021. Însă, emisiunea nu a luat sfârșit, căci, în 2025 mai urmează să fie lansat un al treilea sezon.

„Suntem incredibil de întristaţi să aflăm de decesul lui Angus Cloud. A fost extrem de talentat şi o parte iubită a familiei HBO şi Euphoria. Transmitem cele mai profunde condoleanţe prietenilor şi familiei sale în aceste momente dificile", transmite echipa serialului, într-o postare publicată pe Twitter.

Citește și: Globurile de Aur 2023. Lista completă a câștigătorilor. Steven Spielberg a câștigat unul dintre cele mai importante premii

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?