Cauza morții cântăreței Carmen Lela! Artista suferea de o boală cumplită: „Medicii de acolo au zis că n-au întâlnit așa ceva în 30 de ani”

Autor: Lavinia Medrea

Cauza morții artistei din Moldova

Sursa: Facebook Lela Carmen

Carmen Lela, o cunoscută artistă din Moldova, s-a stins din viață la doar 38 de ani. Iată care a fost cauza decesului.

Carmen Lela era stabilită în Belgia și a murit la doar 38 de ani din cauza unei boli cumplite.

Cauza morții cântăreței Carmen Lela

Carmen Lela, originară din Moldova, s-a stins din viață la vârsta de doar 38 de ani, lăsând în urma ei numai durere și suferință. Din păcate, regretata cântăreață a murit departe de casă și de familie, în Belgia.

Citește și: O tânără de 25 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident cumplit, în Botoșani! Fata a rămas blocată între fiare, pe scaunul din dreapta

Potrivit surorii lui Carmen Lela, artista se confrunta cu o problemă de sănătate gravă care avea legătură cu ficatul, acesta fiind motivul pentru care starea ei de sănătate s-a degradat brusc.

Lucia, sora regretatei cântărețe, a dezvăluit că starea lui Carmen Lela s-a înrăutățit dintr-o dată și, în ciuda eforturilor medicilor din Belgia de a o salva, nu s-a mai putut face nimic pentru ca artista să fie pusă pe picioare și ajutată să-și trăiască în continuare viața alături de familia ei. 

Cel mai trist aspect din această tragedie este că artista ar fi putut fi salvată deoarece se găsise un ficat compatibil cu organismul ei în Austria, dar Carmen Lela pierduse deja lupta cu viața, potrivit Fanatik

„Din păcate, totul s-a întâmplat extrem de rapid(...).  A ajuns la spital, s-a constatat că nu îi funcționa bine ficatul. Avea insuficiență hepatică galopantă. Imediat au căutat, de urgență, să-i facă transplant de ficat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Gripa face ravagii în România: Un copil, din Onești, și-a pierdut viața după ce a ajuns la spital cu febră mare și convulsii

A venit un ficat din Germania, dar n-a fost compatibil și a mai stat așa încă vreo două zile, nici nu mai știu dacă o zi sau două, dar a fost crunt, crunt, crunt!”, a declarat Lucia, sora lui Carmen Lela.

Carmen Lela era mama a trei copii

Cazul cântăreței Carmen Lela a fost unul șocant chiar și pentru medici, care au declarat că nu au mai întâlnit niciodată un asemenea caz.

„A mai ajuns apoi un ficat și abia în ziua ei de naștere, zi în care e și ziua fetei mele, i-a ajuns ficatul. Pe la vreo 5 dimineața, pe 20 ianuarie, a ajuns ficatul din Austria și au băgat-o direct în operație.

Surprinzător, a fost compatibil, doar că deja înainte de a-i ajunge nu știu, nu mă pricep la termeni medicali, ni s-a zis că deși va reuși operația va fi nevoie să i se amputeze piciorul. N-am înțeles ce legătură avea una cu alta.

Doar o zi a putut sta fără să fie intubată, că de a doua zi a intubat-o. Ea avea deja și insuficiență respiratorie, am înțeles că transplantul era pentru binele ei, dar era târziu. Totul s-a întâmplat așa de rapid, până și medicii de acolo au zis că n-au întâlnit așa ceva în 30 de ani.

A fost supusă apoi la transplant, dar era la mintea cocoșului că n-avea cum să reziste… De la 5.00 dimineața până la 14.00 când s-a constatat decesul, gândiți-vă cât s-a luptat sora mea și cât au luptat și medicii”, a mai spus, îndurerată, sora regretatei artiste. 

În funcție de termenul de finalizare al autopsiei se va stabili și data la care Carmen Lela va ajunge în țară. Dacă certificatul de deces este finalizat la timp, Lucia are de gând să-și înmormânteze sora pe 27 ianuarie, la Bacău. 

Odată cu moartea lui Carmen Lela mai are loc o uriașă durere: trei copii rămân fără mama lor. Artista avea o fată de 17 ani, un băiat de 12 ani și încă un băiat în vârstă de doar doi ani, împliniți recent.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.