Cauza morții lui Stephan Pelger. Creatorul de modă a încetat din viață la vârsta de 44 de ani

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 08 mar 2024, 03:55

Creatorul de modă a încetat din viață la vârsta de 44 de ani

Sursa: Facebook Stephan Pelger

Stephan Pelger a încetat din viață joi, 8 iunie 2023 la vârsta de 44 de ani. Celebrul designer se lupta cu depresia și nu putea dormi fără să ia pastile.

Stephan Pelger a murit joi, 8 iunie 2023 la vârsta de 44 de ani. Potrivit primelor informații, creatorul de modă a fost găsit fără suflare în locuința sa de către un vecin care a alertat autoritățile. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru îndrăgitul designer.

Care a fost cauza morții lui Stephan Pelger

Stephan Pelger a fost găsit mort în locuința sa de către un vecin care a alertat autoritățile.

Din primele informații, creatorul de modă, care se lupta de ani buni cu depresia, și-a pus capăt zilelor. 

Medicii ajunși la fața locului au constatat decesul designerului în vârstă de 44 de ani.

”La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”,
a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că persoana decedată este designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani. Acesta a fost găsit spânzurat în locuinţă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. 

Citește și: Ultima postare făcută de Stephan Pelger, înainte de a-și lua viața. Designer-ul suferea de depresie și de insomnii

Stephan Pelger se confrunta cu o insomnie cronică şi cu depresie

Un incident care a avut loc în anul 2018, la Cannes, avea să-i dea peste cap viața creatorului de modă, care se confrunta cu depresia și insomniile.

Atunci, Stephan Pelger a fost răpit, jefuit și bătut de două femei. Incidentul l-a traumatizat și a ajuns dependent de medicamente. Acesta nu mai putea dormi fără ajutorul pastilelor. 

„Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești. Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo. Se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani.

Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor”, a mărturisit designerul în cadrul unei emisiuni TV. 

Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie pe când avea 10 ani, iar de-a lungul anilor a trecut prin mai multe centre de tratament. „Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România.

Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”,  a mai declarat creatorul de modă. 

Sursă: news.ro; libertatea.ro

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.