Caz cutremurator: a fost sofer de camion 28 de ani iar in tot acest timp soarele l-a batut doar pe partea stanga a chipului. E socant cum arata acum cealalta jumatate din fata acestui barbat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:01

Imaginea alaturata face inconjurul internetului si atrage atentia asupra unei probleme cu care multi dintre noi ne confruntam, chiar si fara sa ne dam seama.

Barbatul pe care il vedeti in fotografie a lucrat timp de 28 de ani ca sofer de camion. Astfel, din cauza ca statea ore bune pe zi la volan, soarele l-a batut mai mult pe partea stanga a fetei decat pe cea dreapta.

La un moment dat, dupa niste ani, omul s-a uitat in oglinda si a observat un lucru care l-a pus pe ganduri: partea dreapta, cea ferita de soare, arata mult mai bine decat cea stanga, fiind brazdata de mai putine riduri.



Speriat a mers la un control iar medicul l-a diagnosticat cu dermatohelioza, o boala provocata de expunerea indelungata la razele UV. Doctorul i-a spus ca a avut noroc ca nu a facut cancer de piele si i-a prescris un tratament pentru ameliorarea efectelor bolii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.